Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Lupine SL AF 7 Koplamp 6.9Ah SmartCore batterij stuurhouder Ø31,8mm Wiesel

ID: 906486

€ 499,00
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Lupine SL AF 7 Koplamp 6.9Ah SmartCore batterij stuurhouder Ø31,8mm Wiesel

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De SL met grootlichtfunctie
Het sensorgestuurde dagrijlicht en het verblindingsvrije dimlicht van 1000 lumen brengt u op elk moment van de dag veilig door het wegverkeer. Met één druk op de knop laat u het 1300 lumen grootlicht los en schiet u uw fiets over uitdagende paden.

Licht voor elke situatie
De SL schakelt automatisch over van dagrijlicht naar dimlicht en wijst u zonder verblinding en veilig de weg door het wegverkeer. Druk buiten de stad op de knop op uw Bluetooth-afstandsbediening en laat een volle 1300 lumen grootlicht ontsnappen.

Dimlicht
De dimlichtbundel van de SL is ontworpen naar het model van een autokoplamp en is absoluut verblindingsvrij voor tegemoetkomende weggebruikers.

Grootlicht
Het 1300 lumen grootlicht van de SL F is niet alleen een krachtiger dimlicht. Met een druk op de knop verandert het hele lichtbeeld en wordt een extra gebied verlicht, ver boven de verblindingsvrije afbakeningslijn: Perfect voor snelle ritten en veeleisende paden. De SL F is 's werelds helderste StVZO goedgekeurde fietslamp met een eigen batterij.

Een tapijt van licht
In tegenstelling tot andere door StVZO goedgekeurde fietslampen is het lichtbeeld van de SL A niet beperkt tot een kleine strook, maar roept het een breed en homogeen lichttapijt op direct voor het voorwiel.

Bluetooth
Die het niet weet: Het is nacht, de weg is vrij, je zet het grootlicht aan en versnelt. Dit is precies het gevoel dat de SL F je fiets geeft. Met de twee knoppen op de Bluetooth-afstandsbediening kunt u zich in fracties van een seconde op en neer mengen of door de lichtniveaus van de gedimde lichtbundel schakelen.

Kijk uit waar je loopt: Oplichten
Net als bij een auto, ergert het iedereen die op je afkomt als je vergeet je grootlicht uit te schakelen. In de grootlichtmodus gloeit het symbool van de drukknop en het SL-logo op de lampkop in elegant blauw.

Sensorgestuurde dagrijverlichting met sensor
Het instelbare stereosensorsysteem scant uw omgevingslicht en schakelt uw SL van dagrijlicht naar dimlicht in de tijd. Tegelijkertijd maken de sensoren de grootlichtfunctie mogelijk. Het dagrijlicht van de StVZO-modellen wordt continu ondersteund door de hoofdkoplamp.

Lichten. Jaren vooruit.
Het hart van de Lupine SL wordt gevormd door 18 Osram Compact CL Automotive LED's en 's werelds eerste Dual Aspheric Lens System voor fietslampen. Het materiaal dat voor de lenzen wordt gebruikt is uiterst weerbestendig en wordt ook gebruikt in de luchtvaart en medische technologie. De extreem robuuste en hoogwaardige aluminium behuizing beschermt de SL F betrouwbaar tegen schokken, stof en water.

Knop op lampkop
U bedient de SL AF met uw Bluetooth-afstandsbediening. Aan de onderzijde van de lampkop vindt u echter een extra knop waarmee u de lamp kunt bedienen, de afstandsbediening kunt inbinden en een keuze kunt maken uit drie vooraf ingestelde lichtprogramma's. De lamp kan ook worden aangesloten op de afstandsbediening. 

Details

  • Lichtniveaus: 1.5W Dagrijlicht functie, 8W dimlicht, 16W dimlicht, 16W grootlicht
  • Serveerster: Bluetoooth 4.0, 2 toetsen
  • Materiaal: Alumimium 6061-T6, CnC gefreesd
  • Afmeting: 49 x 50 x 48mm
  • Lens: 26° Dubbel asferisch lenssysteem met dubbele asferische lens
  • omgevingstemperatuur: -30°C bis +70°C
Alle modellen uit de serie Lupine SL laten zien

In het kort

Stroombron
Stroombron
Accu/Batterij
Montage gereedschapvrij
Montage gereedschapvrij
Nee
Zichtveld
Zichtveld
230 m

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen
Belangrijkste informatie
Uitvoering:
Voorlicht
Uitrusting:
Dagrijlicht, Automatische inschakeling
Lichtbronnen
Lichtbronnen:
LED
Details lichtbronnen:
18x OSRAM Compact CL
Lichtstroom:
1300 lm
Lichtduur (min):
180
Zichtveld:
230 m
Functies
Beschermingsklasse:
IP 68 (waterdicht), IK 09 (slagvastheid)
Houder
Montage houder:
Stuurklem voor 31,8 mm stuur, Klittenband voor batterij
Montage gereedschapvrij:
Nee
Afmetingen
Gewicht:
360,00 g
Levering
Inclusief:
Houder, Oplader, Accu’s
Levering:
Peppi V5 Bluetooth Houder 22mm, SL AF Bluetooth afstandsbediening, SL snelsluiting 31,8mm, SL AF 1000/1300lm, Korte/lange klittenband, Wezel, SmartCore 6.9Ah
Energievoorziening
Stroombron:
Accu/Batterij
Details stroombron:
6,9AH, 50Wh, Afmeting: 79 x 41 x 41 x 48mm, Batterij-assemblage: Klittenband
Type stekker:
EU-stekker
Modeljaar
2022
Artikelnummer
906486
EAN
4260262590657

Meningen van klanten

4.7
3 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Lupine SL AF 7 Koplamp 6.9Ah SmartCore batterij stuurhouder Ø31,8mm Wiesel
Thomas
STVZO ja ......
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik ben het niet noodzakelijk eens met een van de twee voorgaande adviezen. Ik kom ook uit een lamp van 5000lm. Het is echter de BETTY van dezelfde fabrikant. Dus ik was erg opgewonden om te zien wat voor soort licht de SL AF zou bieden. De lamp moest de Betty voor mij "vervangen" om tegemoetkomend verkeer op fietspaden en op straat niet te verblinden. Het werkt heel goed. Dimlicht wordt scherp naar boven afgesneden, echt afgesneden. Het grootlicht gaat iets verder omhoog. Hier is nu "vervaagd". Dus echt een goede lamp voor op straat. Maar alleen voor op straat. Zelfs op licht terrein (MTB) wordt de lamp een veiligheidsrisico. Door het scherpe gedeelte kun je onvoldoende naar boven kijken (takken etc.). Tijdens remmanoeuvres, wanneer de vork is ondergedompeld, bestaat het risico dat u niets ziet behalve het gebied vóór de fiets. Een smal pad met aan het eind een scherpe bocht naar rechts werd al snel mijn ondergang. Scherp remmen en het hele tapijt van licht ging naar beneden - blinde vlucht (met grootlicht). Conclusie - het is geen allround lamp. Ze is thuis op straat of op verharde paden. Voor wielrenners (trekkingfiets, racefiets, woon-werkverkeer, etc.) die het beste willen in STVZO-lampen, kan ik de lamp absoluut aanbevelen. Voor iedereen die ook onderweg is, het hoeft geen HardCore terrein te zijn, is beter bediend met een "niet STVZO" lamp (LUPINE Wilma / Betty). In mijn geval wordt de BETTY gedimd tot 4 watt in "fietspad-modus" en wordt de batterij belast met 30 watt als "grootlicht". Ik trek een ster af vanwege de onvoldoende geschiktheid voor all-terrain terrein.
03.04.2021
Lupine SL AF 7 Koplamp 6.9Ah SmartCore batterij stuurhouder Ø31,8mm Wiesel
Sascha
De verlichting
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Uitstekend tapijt van licht Zeer goede batterijduur Komt overeen met de beschikbare beoordelingen en is het geld waard.
18.03.2021
Lupine SL AF 7 Koplamp 6.9Ah SmartCore batterij stuurhouder Ø31,8mm Wiesel
Steffen Schulz
Eerste klas lamp
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Deze lamp vervangt momenteel een LED-lamp met een nominale 4500 Lm - ondanks 900/1300 Lm is hij veel helderder en vooral met een veel bredere verlichting (maakt een enorm verschil, vooral bij het draaien). Met de Lupin heb ik altijd het gevoel dat ik veilig kan zien en obstakels goed kan herkennen. Met het grootlicht voel je je bijna een auto. Het is ook heel goed dat de lamp heel helder verlicht in de dimmodus zonder tegemoetkomende fietsers of voetgangers te verblinden (wat altijd het probleem is geweest: voldoende licht en verblinding of nauwelijks voldoende zicht en dan niet verblindend onderweg ... .). De lamp maakt ook een zeer goede haptische indruk dankzij de hoogwaardige lampbehuizing. Met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening op het stuur en de visuele weergave van het grootlicht dankzij de blauwe verlichting, wordt u tijdens het rijden nooit te veel afgeleid - zinvolle gedetailleerde oplossingen. Een beetje bitterheid: de lengte van de kabel van de batterij naar de lamp is net voldoende - 30 cm zou hier geen pijn hebben gedaan (ik had de batterij graag in mijn frametas opgeslagen in plaats van op de bovenbuis). Er is een extra verlengkabel, maar die kost ook 12 € (ik had graag een langere kabel voor een lamp in deze prijscategorie). Al met al: zou de lamp meteen weer kopen en zich veel comfortabeler voelen met de lupine dan met alle vorige "Asia LED" -lampen - ongeacht hoeveel lumen ze zogenaamd hadden. Meestal was er een extreem heldere kegel van licht in het midden en snel afnemende helderheid naar de zijkanten - dit is compleet anders met de Lupine.
19.12.2019