Online fietsenwinkel
Blijf in beweging | Ontdek nuBlijf actief deze winter met de passende indoor trainer

Mainstream MSX

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Mainstream - Fietskleding en sportkleding

Wilt u droog blijven of wilt u dat de producten die u bij u heeft droog blijven dan zit u met Mainstream MSX helemaal goed! Zowel de fietskleding is waterdicht, alsmede de volgende producten:

Grote selectie Mainstream MSX producten

Ook heeft Mainstream MSX nog eens een groot assortiment fietskleding ook voor de mooiere dagen. Zowel fietsbroeken voor mannen als fietsbroeken voor vrouwen. Het is heel handig wanneer u gaat fietsen dat u voldoende zakken heeft waar u losse spullen in kunt meenemen. Bijvoorbeeld een powerbar of een fietsreparatie setje. Een aantal broeken van Mailstream MSX zijn voorzien van veel losse zakken die ook nog eens af te sluiten zijn met een rits zodat u niets onderweg kunt verliezen. Mainstream MSX Online Shop

Mainstream MSX regenkleding die goed kan ventileren

De fietsbroeken zijn ook voorzien van ritsluitingen die u open en dicht kunt doen om uw broek meer of minder te laten ventileren. Vooral in Nederland maar ook in bijvoorbeeld Belgie is deze fietskleding erg handig. Het wil in Nederland nog wel eens regenen en zonder goede kleding wordt u drijfnat en omdat uw kleding ook nat wordt en gaat plakken, kan de kleding gaan schuren en daar kunt u behoorlijk last van ondervinden, niet alleen in bewegingsvrijheid maar ook met mogelijke blessures ofmdat u uw houding aanpast.