U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

Beleef meer! - Alles voor fietstochten

Metz Moover

1 product(en)
Categorieën
Prijs in €
Sorteren
Pagina 1 van
1

Metz: elektrische step "Made in Germany".

Metz is een echte veteraan van de Duitse elektronica-industrie en is een van de weinige overgebleven succesverhalen van de lokale televisieproducenten. Al meer dan tachtig jaar worden in de rustige, Midden-Frankische stad Zirndorf tv's en accessoires met het kwaliteitskeurmerk "Made in Germany" geproduceerd. De "Nordkap" televisie, waarvan de geschiedenis een anekdotische waarde heeft, kan worden geïnterpreteerd als een symbool van de filosofie van het bedrijf: Functionaliteit en betrouwbaarheid, altijd dicht bij het dagelijkse leven van de klant - dat is waar de naam Metz vandaag de dag nog steeds voor staat. Met zoveel kennis en stijlbewustzijn is het niet verwonderlijk dat de kwaliteitsfabrikant nu ook zijn weg heeft gevonden naar elektrische mobiliteit.

I like to moove it moove it: de elektrische scooter met volledige uitrusting

Dat de kwaliteitsnormen van Metz 80 jaar na de oprichting van het bedrijf nog steeds in zijn producten voortleven, wordt bij Moover meer dan duidelijk. De weelderige eigenschappen, de doordachte extra's en de hoogwaardige afwerking belichamen - om het positief te zeggen - het typisch Duitse creatieve ethos waarmee de Moover zich duidelijk onderscheidt van de huidige concurrentie. In plaats van rubberen en kunststof stangen, biedt Metz een gegalvaniseerd frame met een brede, slipvrije houten treeplank en geeft de elektrische step een toegevoegde waarde, die haptisch kan worden ervaren dankzij de stevigheid en stabiliteit van de Moover. Daarnaast wordt het pronkstukmodel geleverd met de volgende extra's:
  • Display met snelheidsmeter
  • Bagagedrager met optionele Klickfix-mand aan zowel de voor- als de achterzijde van de bagagedrager
  • Diefstalbeveiliging dankzij vergrendelingsgat
De grote luchtbanden in een royale 12-inch uitvoering met knoppen en bumpers zorgen voor rijcomfort op de routes. En de Moover biedt ook een gevoel van veiligheid: twee krachtige schijfremmen pakken hun koffers en dankzij het uitstekende reactiegedrag kunt u er zeker van zijn dat je vanaf de eerste remhendel op het remsysteem kunt vertrouwen - en dit alles met een krachtige 500 Watt motor die gemakkelijk een maximale snelheid van 20 km/u kan bereiken op de snelheidsmeter op de helling.

Duurzaamheid en functionaliteit op wielen

Met de Moover voel je dat Metz elektrische mobiliteit serieus neemt. Voor het traditionele bedrijf is de elektrishe scooter niet alleen een mooie truc, maar wordt zijn waarde gemeten in termen van dagelijks nut en functionaliteit. En zo biedt Metz een interpretatie van micromobiliteit in de vorm van de Moover, die dankzij de hoogwaardige afwerking en praktische extra's zoals de bagagedrager of de vergrendelingsfunctie je daadwerkelijk uitnodigt om op lange termijn over te stappen van auto naar micromobiliteit.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld ju nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes