Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Muc-Off Essential Kit

ID: 297145

Adviesprijs € 39,99
€ 24,99
- 37 %
€ 19,22 / 1 l
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Muc-Off Essential Kit

Muc-Off hecht veel belang aan het gebruik van hoogwaardige reinigingsmiddelen, daarom is het merendeel van hun producten biologisch afbreekbaar.


De set bevat de volgende artikelen


- 1x Bike Cleaner, 1000 ml- 1x Bike Spray Bio, 300 ml- 1x wiel- en onderdelen borstel - 1x Expanding Sponge (spons) - 1x opbergzak

Productveiligheid

Gevaar

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen, Dirt/BMX
Belangrijkste informatie
Type:
Onderhoudsset, Reinigingsset
Toepassingsgebied:
Velgremmen, Velg, Vork & Demper, Versnellingsnaaf, Cassette, kettingringen, Ketting, Kogellager, Lagers, Pedalen, Frame, Zadel, Schakeling, Schijfremmen, Telescopische zadelpen, Kabels
Levering
Levering:
1 x borstel, 1 x beschermmiddel, 1 x Nano Tech Cleaner, 1 x spons, 1 x Draagtas
Modeljaar
2023
Artikelnummer
297145
EAN
5037835936001

Meningen van klanten

4.5
17 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
0
3 Sterren
1
4 Sterren
3
5 Sterren
12
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Muc-Off Essential Kit
Nathanael
Schoon geschenk
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Deze doos is een geweldig cadeau. De ontvanger kan met weinig moeite een snelle en grondige reiniging van zijn fiets verwachten. Zelf gebruik ik hiervoor een Gloria drukspuit: Kort voorreinigen met een drukspuit, inspuiten met reiniger, 2 minuten laten inwerken, afspoelen met een drukspuit. Bij sterke vervuiling kort nabewerken met de borstel alvorens de reiniger af te spoelen. Nu in de winter (of indien nodig) de afdichtspray aanbrengen (remschijven weglaten) en afnemen met een doek om vlekken te voorkomen. Trek de ketting door een doek en smeer hem opnieuw in. Afgewerkt. Ik vind het geweldig!
27.12.2022
Muc-Off Essential Kit
Oriol D.
Praktisch
Vertaald uit Spaanse Naar origineel
Heel praktisch en heel effectief
25.06.2020
Muc-Off Essential Kit
T. Müller
Totaal schadelijk voor het milieu
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik gebruikte het spul een paar keer op dezelfde plek op het gazon. Daarna was het gazon helemaal dood !!! Gebruik alleen F100. Er gebeurt niets, het reinigt net zo effectief en is super effectief.
10.11.2019