Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Muc-Off Punk Powder Reinigingspoeder 4 Stuks 30g

ID: 1690263

Adviesprijs € 42,99
€ 38,99
€ 324,92 / 1 kg
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Muc-Off Punk Powder Reinigingspoeder 4 Stuks 30g

s Werelds eerste plasticvrije fietsreiniger, de Punk Powder. Elke Twin Pack met 92% minder verpakking dan de vergelijkbare 2x1L normale Nano Tech fietsreinigers. En allemaal met hetzelfde ongelooflijke effect!

Om het plastic- en waterverbruik en hun koolstofvoetafdruk verder te minimaliseren, heeft Muc-Off deze epische reiniger in poedervorm ontwikkeld. Gedurende 3 jaar werden honderden versies getest tot de perfecte formule werd gevonden. Met biologisch afbreekbare ingrediënten (waarvan 75% op plantaardige basis) is deze nieuwe reiniger niet alleen goed voor de consument en het milieu, maar ook voor alle fietsen en onderdelen.

Het vrijwel geëlimineerde verpakkingsafval, de biologisch afbreekbare ingrediënten en de effectieve werking maken het tot het perfecte product! Dankzij de sneloplossende formule is de reiniger na toevoeging van water in enkele seconden klaar en kan hij zelfs met bijvoorbeeld regenwater worden gebruikt. Pak gewoon uw lege Muc-Off fles of gebruik de nieuwe aluminium Lifetime fles en begin met schoonmaken. Werkt zelfs met de hogedrukreiniger en produceert een heerlijk schuim!

De verpakking is 100% plasticvrij en de zakken zijn zelfs composteerbaar (volgens de EN13432) en gemaakt van hernieuwbare materialen. Zelfs de gedrukte kleur is plantaardig.

Punk Powder is de toekomst van fietsreiniging - en de toekomst is er al!

Uitrusting

Doel
Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen
Belangrijkste informatie
Type:
Reiniger
Type:
Universele reiniger
Toepassingsgebied:
Velg, Vork & Demper, Cassette, kettingringen, Ketting, Pedalen, Frame, Zadel, Schakeling, Telescopische zadelpen
Levering
Levering:
2x2 zakken Punk Poeder (maakt een totaal van 4L Bike Cleaner)
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1690263
EAN
5037835211832

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product