Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

NC-17 Connect 3D One Click Mount Smartphone houder voor het stuur

ID: 1754657

Adviesprijs € 19,98
€ 16,99
- 14 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

NC-17 Connect 3D One Click Mount Smartphone houder voor het stuur

Veilige universele houder voor uw smartphone, of u nu in de stad bent, een trektocht maakt of naar uw werk gaat - uw telefoon is altijd veilig! Past ook op uw favoriete schelp tot 15 mm dik. Eenvoudige montage met 3 verschillende montage-uitvoeringen. (Slechts één inbegrepen in de leveringsomvang). Op het stuur, op de A-head dop of op het stuur en centraal boven de stuurpen. Compact ontwerp, stabiliteit, materiaal en laag gewicht maken de NC-17 One-Click Mount tot een betrouwbare partner voor uw persoonlijke fietsopstelling.

De One-Click-montage is een volledig nieuw ontwerp dat een ideale aanvulling vormt op onze universele NC-17-montage. De universele houder is gericht op professioneel mountainbiken met extreme belasting van het materiaal. De nieuwe One-Click Mount is ontworpen voor normaal rijden, wat resulteert in een lichter gewicht en eenvoudige bevestiging van de mobiele telefoon.

Voor de Handy-klem is gebruik gemaakt van het beproefde excentrische snelspansysteem dat op fietsen wordt gebruikt. Na de zeer eenvoudige eerste afstelling van de houder, is uw mobiele telefoon in enkele seconden stevig bevestigd aan de fiets. De beproefde kogelkop kan 360 graden worden gedraaid, zodat u uw telefoon vrij kunt plaatsen in staande of liggende positie. De meeste functies, zoals volume of camera, zijn vrij toegankelijk. Een zeer goede en goedkope, maar vooral veilige manier om uw mobiele telefoon op de fiets mee te nemen.

Details

  • Geschikt voor mobiele telefoon breedte 55-90 mm, mobiele telefoon lengte onbeperkt
Alle modellen uit de serie NC-17 Connect laten zien

Uitrusting

Doel
Trekking, Fietsreizen, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Cross
Belangrijkste informatie
Type:
Stuurhouder/-adapter
Compatibiliteit:
Stuurklem van 22-31,8 mm diameter
Functies
Geschiktheid:
Smartphone (iPhone), Smartphone (Android)
Montage
Montage:
stuurmontage
Levering
Levering:
NC-17 Connect 3D One-Click Mount houder voor mobiele telefoon met klem, beugel voor stuur, 3 softpads voor stuurverstelling, handleiding in Duits en Engels
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1754657
EAN
4250149443220

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
NC-17 Connect 3D One Click Mount Smartphone houder voor het stuur
Marcus
Heeft me overtuigd
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Dus ik dacht dat het kleine doosje schattig was. Maar de inhoud overtuigde me om het alleen in mijn hand te hebben, ik zag het goede vakmanschap en zelfs mijn smartphone van 280 g kan het zowel in het dagelijkse verkeer als over heuvels en dalen aan. geweldig dat
22.06.2023