Fietsen Online Shop - Bikester
Alles voor je ritten naar het werk en terug

Novatec

2 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 1
  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Novatec D811SB-15 Superlight Viirwiel Naaf MTB Disc steekas, zwart
Novatec D811SB-15 Superlight Viirwiel Naaf MTB Disc steekas, zwart zwart
Novatec
D811SB-15 Superlight Viirwiel Naaf MTB Disc steekas, zwart
RRP € 54,90 € 35,99
  • Varianten: 32H
- 34 %
Novatec A291SB Superlight Viirwiel Naaf racefiets, zwart
Novatec A291SB Superlight Viirwiel Naaf racefiets, zwart zwart
Novatec
A291SB Superlight Viirwiel Naaf racefiets, zwart
RRP € 39,90 € 32,99
  • Varianten: 28H
- 17 %

Novatec gunstig online kopen

De Taiwanese fabrikant van fietsonderdelen Joy-Tech is een van 's werelds grootste fabrikanten van fietsnaven. Naast tal van opdrachten voor bekende bedrijven produceert het bedrijf al geruime tijd ook zeer hoogwaardige naven en wielen onder het Novatec label. Deze componenten worden gekenmerkt door een nauwkeurige afwerking, een zeer lange levensduur en het extreem goede onderhoudsgemak, waardoor ze al geruime tijd een speciale insidertip zijn voor liefhebbers van racefietsen die kilometers eten. Novatec Online Shop Novatec's assortiment omvat echter niet alleen racefietsnaven, maar ook mountainbike- en crossfietsnaven. Nog niet zo lang geleden werd het assortiment van het merk uitgebreid met een aantal hoogwaardige wielsets voor meer geavanceerde eisen. De prijzen van Novatec componenten zijn altijd op een zeer aantrekkelijk niveau, hoewel goedkoop niet betekent dat ze goedkoop zijn. Bij het ontwerpen van de productlijn wordt al snel duidelijk dat Novatec zonder compromissen vertrouwt op kwaliteit en prestaties. De hubs en waaiers zijn aangepast aan de gedifferentieerde eisen van het klantenbestand.

Novatec assortiment

Het aanbod van Taiwanese hubs omvat hubs voor elke toepassing. Wie op zoek is naar extreem lichte mountainbike- of racefietsnaven, vindt ze net zo goed als in de zoektocht naar stevige downhill en freeride accessoires. Het programma wordt gecompleteerd door goedkope alternatieven voor de toerfietser met een kleine portemonnee. Deze laatste verschillen vooral in de keuze van goedkopere materialen. In plaats van een aluminium freewheel wordt een stalen freewheel gebruikt of wordt het naafhuis iets minder uitgebreid uitgefreesd. Maar de traditioneel hoge Novatec-kwaliteit mag u niet missen - zoals onderzoek in de relevante mountainbikefora en internetgemeenschappen zal bevestigen. Het ontwerp van de hubs kan worden omschreven als eenvoudig maar nobel. Het assortiment omvat naast effen zwart ook trendy geanodiseerde kleuren en wit gelakte kostbare onderdelen, afhankelijk van het model. De naven zijn meestal versierd met de prachtige eenvoudig ogende logo's van de kwaliteitsfabrikant.

Bewustwording

Novatec is er in de afgelopen jaren in geslaagd om zich in de loop van een vakkundig imago-offensief om te vormen van een insider tip tot een gerenommeerd merk op de Duitse markt, dat eindelijk de roem heeft verdiend die het al lang verdiend heeft. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de meeste fietsers met affiniteit voor materialen nu weten wat ze met de naam Novatec moeten doen. De laatste ontwikkelingen in de wielsector worden door Novatec op de voet gevolgd en beslissend beïnvloed. Zo kun je er zeker van zijn dat je in de portfolio van het steeds bekendere merk een product vindt dat aan je eisen kan voldoen. Als je eenmaal voor Novatec hebt gekozen, is het moeilijk om het weer van de hand te doen.