Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Odlo Active F-Dry Light Plus Bottom Boxers Heren, blauw

ID: 1437489

€ 29,95
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten
Maattabel

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Maat
  • Choose Maat
    Vind jouw maat
    Productspecifieke maatinformatie:
    Maat valt kleiner uit
    Fit:
    Nauwsluitende pasvorm
    S sold out online
    M sold out online
    L sold out online
    XL sold out online
    XXL sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Odlo Active F-Dry Light Plus Bottom Boxers Heren, blauw (dark sapphire)

De Active F-Dry Light SUW boxershorts houden je niet alleen fris en droog tijdens het sporten - ook in het dagelijks leven wil je niet meer zonder. Het geheim: de unieke combinatie van een polypropyleen binnenkant en een PES buitenkant, waardoor deze boxershorts ongelooflijk snel drogen dankzij het push-pull effect. Tegelijkertijd zorgt de Effect by ODLO-technologie met zilverionen ervoor dat er geen onaangename geurtjes ontstaan. En dankzij het nauwsluitende model zie je deze boxershort niet onder je sportkleding of skinny jeans.

Licht
Optimaal comfort in alle situaties en onder alle weersomstandigheden. Veelzijdige sportkleding voor het hele jaar. Met hoog vochttransport. Droogt snel en is extreem elastisch.

F-Dry
Odlo F-Dry is kwaliteitssportondergoed voor alle doeleinden, geschikt voor een breed scala aan activiteiten en gekenmerkt door uitstekende vochtregulatie en maximaal comfort. F-Dry houdt je 365 dagen per jaar droog en comfortabel. Het product heeft een goede vochtregulatie, voelt zacht aan en is licht van gewicht.

Zeroscent
ZeroScent maximaliseert je plezier door lichaamsgeur te minimaliseren. De anti-geur technologie werkt op 100% natuurlijke basis en laat geen geurtjes door in de vezels. Het enige wat je niet doet is onaangenaam ruiken.

Eco
Odlo is er trots op dat gerecyclede PET-flessen en hergebruikt productieafval worden gebruikt om Odlo's high-tech sportondergoed Performance Warm Eco en Active Warm Eco te maken. Dezelfde kwaliteit en prestaties die je gewend bent van Odlo. De Natural 100% Merino ondergoedlijn, die het natuurlijke materiaal merinowol gebruikt, is ook bijzonder duurzaam. Het is de moeite waard om op het Eco-label te letten. Voor ons allemaal en voor onze omgeving.

Eerlijke slijtage
Odlo is een toonaangevend lid van de Fair Wear Foundation (FWF), die wereldwijd werkt aan de verbetering van de arbeidsomstandigheden in de textielindustrie. Het FWF controleert of producenten zich aan hun gedragscode houden en zorgt voor de nodige verbeteringen. Als multistakeholderinitiatief is de onafhankelijkheid van het FWF gegarandeerd omdat het wordt geleid door vakbonden, 's en bedrijfsverenigingen. Transparantie en verantwoording zijn belangrijke principes van de organisatie.

Uitrusting

Doel
Trailrunning , Hardlopen
Geslacht
Heren
Belangrijkste informatie
Type:
boxershort
Uitrusting
Compressie:
Nee
Thermische functie:
Nee
Voering zitoppervlak:
Nee
Bijzonderheden:
Sneldrogend, Zweetabsorberend
Materiaal
Type materiaal:
Kunstvezel
Materiaal:
88 % polyester, 12 % polypropyleen
Pasvorm
Informatie over de grootte:
Maat valt kleiner uit
Pasvorm:
Nauwsluitende pasvorm
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1437489
EAN
7613361864049

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product