Online fietsenwinkel
Trap, ren, zwem! | Mix het deze zomer

Stalen veer schokdempers

12 Artikel
Filter
Terugzetten

Inbouwlengte in mm

mm
mm

Series

  • Fox Racing Shox DHX2 5
  • RockShox Super Deluxe Coil 4
  • RockShox Vivid 3

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting

Stalen Veer Schokdemper - Betrouwbaar en gevoelige respons

Stalen veer schokdempers zijn de klassieke veer elementen van de mountainbike suspensie. Een spiraal veer gemaakt van staal wordt samen gedrukt en absorbeert de oneffenheden van het wegdek. Door de spiraal vorm van de veren, bieden de veren een bijna lineaire veer karakteristiek. De schokbrekers bieden een optimale comfort in zware schokken. Deze type schokdempers zijn zwaarder dan de luchtdempers. Lichtheid is daarom niet altijd prioriteit. Voor een fitness fiets zouden deze schokdempers dus niet ideaal zijn. De gevoelige respons en de onvoorwaardelijke betrouwbaarheid van de stalen veer schokbrekers zijn wel uitstekend voor betere prestaties op de fiets. Stalen veer schokdempers koopt u bij fietswinkel Bikester

Stalen veer schokbrekers voor betere prestaties!

Bij bikester.be kunt u terecht voor al uw fiets producten. Wij hebben over de 20.000 artikelen in ons assortiment. Stalen schokdempers kunnen dan natuurlijk ook niet ontbreken! Neem gerust de tijd om de juiste uit te zoeken. Heeft u daar moeite mee, of heeft u vragen? U kunt dan altijd contact opnemen met onze klanten service. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van goed advies te voorzien. Wij hebben onder andere de merken:

Eenvoudig online bij bikester bestellen

Zodra u uw stalen veer schokdempers heeft uitgekozen, zijn er nog maar een paar stappen nodig om de bestelling te voltooien. Het bestellen van producten op internet is echt niet moeilijk. U kunt gewoon de instructies op het scherm volgen. Bij bikester.be kunt u betalen met bank overschrijving, credit card, ideal en paypal.