U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

Geef je ros wat liefde - Tools, reinigingsmiddelen & meer

Onza

1 product(en)
Categorieën
ONZA van a tot z
  1. Binnenband
Prijs in €
Onza
Onza

ONZA staat al meer dan 10 jaar voor banden van hoge kwaliteit en successen in alle disciplines. En of het nu in de dowhnill sport of in fietspark is, met ONZA heb je altijd een gezonde portie Zwitserse nauwkeurigheid en innovatieve, moderne technologieën tot je beschikking. Als je zo snel wilt vliegen als DH WC-winnaar Aaron Gwin, kies je voor Onza.

Sorteren
 
Pagina 1 van
1

Onza online shop fietsonderdelen

Om op de mountainbike soepel een berg te beklimmen en af te dalen heeft men goede banden nodig. Fietsbanden met een goed profiel. Onza is het fietsmerk dat deze vraag waar maakt. Onza Fietsbanden en Onza Fietsen zijn nu te koop bij Bikester.be. Onza Online Shop

Betaalbare Fietsen van kwaliteit bij Onza

Onza begon in de jaren negentig met het maken van de Stadsfiets. De fiets was van goede kwaliteit maar verkocht niet goed. Daarna heeft Onza de grote ommezwaai gemaakt naar wedstrijdfietsen. De fiets die daarop volgde was de BMX en die sloeg direct aan bij het publiek. Sindsdien is Onza het pad van betaalbare wedstrijdfietsen blijven volgen en zo zijn er verschillende mountainbikes op de markt verschenen. Onza wordt ontwikkelt en ontworpen in Nottingham in het Verenigd Koninkrijk en is onderdeel van de Super Cycles groep. Onza behoort nu tot de Britse topmerken en menig Britse wielerrijder wordt gezien met een Onza fiets. In de loop der tijd zijn de fietsen van Onza aangepast en verbeterd maar de grootste verandering van de laatste tijd zijn de frames. Onza is ook gespecialiseerd in Fietsframes. Het fietsframe van Onza geeft meer speling tussen de rijder en de fiets. De bovenbuis van de frame is beter afgerond en de geometrie beter afgestemd zodat elke nieuwe wielrijder zich thuis voelt op een Onza fiets. Onza gaat voor hoge kwaliteit, goed presteren in de sport en bovenal plezier hebben in de sport!

Onza Fietsbanden voor meer grip op losse ondergronden

Onza was in de jaren negentig niet alleen bezig met fietsen en Fietsframes maar ook met fietsbanden. Via het Zwitserse Apex Sports LLC begon Onza fietsbanden en binnenbanden te leveren. Deze banden werden onder andere ook verstrekt aan de wereldkampioen van 2012 in de 4X. Tegenwoordig zijn de fietsbanden naast de fietsen en de frames het specialisme van Onza. Onza heeft twee types Fietsbanden van Skinwall. De gewone Skinwall band en de Canis Skinwall. Met Onza fietsbanden onder de Mountainbike of 29er kunt u gemakkelijk over los grind en zand rijden. De banden bijten zich erin vast door het goede profiel dat ze hebben. Op droge en losse ondergronden zijn deze Onza fietsbanden ideaal. De fietsbanden van Onza geven ook veel grip en zekerheid bij scherpe bochten en afdalingen. In de banden zit een dual compount. Dat is de durometer van 55a op de zijkanten en 65a in het midden van de band. Deze afmetingen zorgen voor stabiliteit en het gevoel van bijna gewichtloosheid tijdens het rijden over grind of zand. De samenwerking met het Zwitserse Apex maakt dat Onza zeer nauwkeurig gemeten fietsbanden maakt. Daar waar andere banden stugger door de bocht gaan, gaan de Onza banden zo soepel en licht als een veertje de bocht door. De fietsbanden van Onza stelt u in staat om de zwaarste tochten in de Vogezen, de Alpen of de Ardennen te volbrengen. De maten van de banden zijn 52mm breed en 55 over de nop. De band is in 26 inch verkrijgbaar en in 29x2.25. Er is ook een all-mountain enduro fietsband verkrijgbaar met een nog sterker profiel. De banden zijn met een witte zijkant en een zwarte zijkant te verkrijgen voor een mooie uitstraling.
    Bikester.be heeft niet alleen Fietsbanden maar ook andere Fietsaccessoires om uw mountainbike te optimaliseren zoals:
  • Fietsstuur & Handvatten
  • Suspensie Fietsvorken
  • Krukken & Trapas
  • Fietswielen & Naven

Met de mountainbikes van Onza snel en vrolijk fietsen

Onza is gespecialiseerd in Cycling en dat laten ze weten ook. Wedstrijdfietsen die tot de top van de berg en weer terug kunnen fietsen. Zo hebben ze vele soorten mountainbikes te bieden zoals de Crosscountry & Race HT en in de Full Suspension Mountainbike serie de All Mountain & Enduro FS. Voor de wat langere bikers onder ons heeft Onza ook de 29er in het assortiment. Deze 29er MTB is ook geschikt voor wielrijders die al langer op de mountainbike zitten en vele Mountainbike wedstrijden hebben gereden. Bikester.nl heeft al deze fietsen voor u op voorraad. Er zijn zelfs zo nu en dan Fiets solden van Onza fietsen. Fiets vrolijk berg op en af en over rul rijpad heen met de mountainbike die bij u past en bij uw fietsdoel. Kies op basis van frame, veerweg en stijve Fietsvorken of suspensie Fietsvorken zodat u plezier in het fietsen zal krijgen en behouden. Ga met veel plezier naar elke wedstrijd met de Onza Fietsen en de Onza Fietsbanden. Bestel de Onza fietsbanden voor uw mountainbike om de meest zachte ondergronden te trotseren en de beste Onza fiets om uw concurrenten voor te blijven als een echte kampioen. Wilt u morgen al Onza gaan rijden? Koop dan vandaag nog de Onza fietsonderdelen en de Onza Fiets bij om snel te gaan genieten.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld ju nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes