Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Peaty's Foaming Drivetrain Ontvetter 500ml

ID: 901998

Adviesprijs € 13,99
€ 11,99
- 14 %
€ 23,98 / 1 l
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Peaty's Foaming Drivetrain Ontvetter 500ml

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Eco-Tech is een biologisch afbreekbare reiniger voor gebruik op de gehele fiets. De ontvettingsoplossing verwijdert zware vet- en vuilafzettingen, maar tast de rubber- en kunststofonderdelen niet tegelijkertijd aan. De reiniger bevat corrosie- en roestwerende middelen en zorgt voor een glanzend oppervlak op metalen onderdelen. De biologisch afbreekbare en milieuonvriendelijke ontvettingsoplossing kan, afhankelijk van de vervuilingsgraad, met water worden verdund voor een mildere en zuinigere reiniging.

Productveiligheid

Gevaar

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen, Dirt/BMX
Belangrijkste informatie
Type:
Reiniger
Type:
Ontvetter
Toepassingsgebied:
Velg, Vork & Demper, Versnellingsnaaf, Ketting, Kogellager, Lagers, Cassette, kettingringen, Pedalen, Frame, Zadel, Schakeling, Telescopische zadelpen
Levering
Levering:
1x spuitfles 500 ml
Modeljaar
2023
Artikelnummer
901998
EAN
5060541580282

Meningen van klanten

2.3
3 Klantenbeoordelingen
1 Ster
2
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Peaty's Foaming Drivetrain Ontvetter 500ml
Joe
De beste ketting- en cassette-ontvetter voor mij
Vertaald uit Franse Naar origineel
Ik begrijp zulke negatieve recensies niet. Voor mij die constant in de modder rijdt, en die mijn cassette en ketting na elke rit schoonmaakt, vind ik dit product zeer effectief. Ik gebruik Peaty's smeermiddelen sinds kort, maar ik heb eerder Muc Off smeermiddelen gebruikt en het ontvettingsresultaat is perfect! Geen vlekken of vlekken op het frame...
02.02.2022
Peaty's Foaming Drivetrain Ontvetter 500ml
Kristian
Vernietigt coating op velgen
Vertaald uit Deense Naar origineel
Was niet erg blij met deze ketting. Het kan eenvoudigweg het vet niet oplossen, of je nu schrobt of de ketting en cassette nat laat. Vandaag merkte ik echter dat het de coating op mijn wielen heeft beschadigd. Kan dit product zeker niet aanbevelen!
11.06.2020
Peaty's Foaming Drivetrain Ontvetter 500ml
Benny
Heeft vlekken achtergelaten op het frame
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Sinds het schoonmaken heb ik hele lelijke witte vlekken op het frame. Ik kom niet 100% weg! Het reinigende effect was ook zeer beperkt. Ik kan deze reiniger absoluut niet aanbevelen.
24.08.2019