Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Peaty's X Chris King MK2 Tubeless Ventielen 60mm, zwart

ID: 1332787

Adviesprijs € 34,99
€ 26,99
- 22 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten
    • beige
    • groen
    • violet
    • oranje
    • roze
    • turquoise

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Peaty's X Chris King MK2 Tubeless Ventielen 60mm, zwart (black)

Om design, robuustheid en kwaliteit tot in het kleinste detail te waarborgen, is er maar één bedrijf waarmee Peaty's kan werken aan klepkleuren - Chris King!

Met de levenslange garantie op de ventielen en de adembenemende kleuren zal uw fiets de komende jaren een echte blikvanger zijn. Peaty's MK2 tubeless ventielen, gemaakt van hoogwaardig, lichtgewicht en zeer sterk 7075 aluminium, passen op de meeste tubeless opstellingen van MTB tot weg- en cyclocross, inclusief carbon-, enduro- en DH-velgen. De unieke x-cut basis is ontworpen voor gebruik met alle bandeninlays. De in de klepbasis gefreesde kanalen laten lucht en afdichtingsmateriaal door wanneer de inlays er tegenaan worden gedrukt. In tegenstelling tot de meeste andere ventielen die compatibel zijn met inlays, hebben de ventielen van Peaty een doorlopend ontwerp, zodat er geen vermindering van het afdichtingsmiddel of de luchtstroom is wanneer er geen bandeninlays worden gebruikt.

De installatie kan niet eenvoudiger. Geïntegreerde O-ringen voorkomen dat de sluitringen krassen maken op uw kostbare velgen en grote zachte rubberen bodems zorgen eenvoudig voor een luchtdichte afsluiting. Ontwikkeld door chauffeurs voor chauffeurs. Peaty's ventielen worden standaard geleverd met een geïntegreerde dop voor het verwijderen van het ventielinzetstuk en een spaaksleutel dop (voor standaard spaaknippels met een diameter van 3,4 mm). Het aanspannen van losse spaken en het bijvullen met kit is hierdoor kinderspel, zowel in de werkplaats als op het racecircuit.

Rubber verbrijzeld of een O-ring gebroken? Geen probleem, kijk maar eens naar de onderhoudskits van Peaty, waarmee u uw ventielen in vorm kunt krijgen bij het vervangen van uw volgende wielset of uw nieuwe fiets.

Alle modellen uit de serie Peaty's X Chris King laten zien

In het kort

Gewicht
Gewicht
14,50 g

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance
Belangrijkste informatie
Type:
Tubeless ventiel
Materiaal
Materiaal:
7075 Aluminium
Afmetingen
Gewicht:
14,50 g
Afmetingen:
60 mm
Levering
Levering:
1 paar kleppen, 1 paar noten, 1 paar rubberen afdichtingen, 1 paar ventieldoppen
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1332787
EAN
5060541582446

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product