Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Petzl Performance IKO Hoofdlamp, zwart

ID: 1294642

€ 70,00
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Petzl Performance IKO Hoofdlamp, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Petzl Iko hoofdlamp laat zien hoe de volgende generatie krachtige hoofdlampen eruit ziet! De innovatieve lamp heeft niets te maken met het ontwerp van eerdere lampen.

Aan de ene kant scoort hij met een extreem plat lamphuis, dat indruk maakt met een indrukwekkende lichtopbrengst van 350 lumen bij maximale lichtsterkte. Daarnaast is er een halfstijve hoofdband die, in tegenstelling tot textielen hoofdbanden, geen zweet of regen absorbeert en de luchtcirculatie bevordert dankzij het smalle ontwerp - het contactoppervlak van de hoofdband is aanzienlijk kleiner dan bij andere hoofdlampen.

Meerdere s zorgen met hun lichtkegels voor een gelijkmatige lichtverdeling, plus twee verschillende lichtkegels (breed of gecombineerd) en meerdere lichtniveaus zodat de lamp zijn voordelen optimaal kan benutten voor een breed scala aan eisen en toepassingsscenario's - van trailrunning tot skitochten. De lamp kan worden bediend met één schakelaar. Er is ook een vergrendelfunctie die voorkomt dat de lamp per ongeluk wordt gebruikt, evenals een LED-display dat de resterende energie toont wanneer de lamp wordt in- en uitgeschakeld.

De IPX4 en dus spatwater- en stofdichte lamp heeft nog een troef achter de hand: Met de transportkoffer kan hij worden omgebouwd tot een lantaarn die bijvoorbeeld in een tent kan worden opgehangen.

Dankzij het Core-concept werkt de Petzl Iko hoofdlamp op drie AAA-batterijen of de Core oplaadbare batterij (niet inbegrepen). De lamp herkent de energie-input en past automatisch de lichtopbrengst aan - de eerder genoemde 350 lumen zijn mogelijk met batterijen en een indrukwekkende 500 lumen met de Core oplaadbare batterij.

Details

  • 3 lichtniveaus voor wit licht: Dichtbij, voortbeweging en afstandsvisie
  • Een enkele schakelaar voor snelle en eenvoudige bediening
  • Hybride concept: 3 AAA/LR03-batterijen of CORE-accu's (verkrijgbaar als accessoire), alkaline batterijen, lithium batterijen of oplaadbare Ni-MH-accu's
  • Afneembare, wasbare hoofdband
  • compatibel met vele soorten helmen
  • Brede lichtkegel
  • Waterdicht: IPX4 (weerbestendig)
  • met helm compatibel
  • met pakzak
  • zeer efficiënt dankzij het lage gewicht
Alle modellen uit de serie Petzl PERFORMANCE laten zien

Uitrusting

Doel
Trailrunning , Hardlopen, Trekking, Wandelen, Lifestyle, Athleisure, Bergbeklimmen, Ijsklimmen, Boulderen, Via Ferrata, Wandelen / Trekkingtochten, Traditioneel, Multipitch, Alpineskiën, Alpineskiën - Freeride skiën , Langlaufen, Schaatsen, Langlaufen, Snowboarden, Sneeuwschoen wandelen, Trekking kamperen, Familiecamping, Alpinisme
Belangrijkste informatie
Type:
Hoofdlamp
Toepassingsgebied:
Kamperen, Bergsport
Energiebron:
(Wegwerp) batterij, Oplaadbare accu
Functies
Lichtbereik:
80 m
Licht sterkte:
350,00 lm
Gloeilamp:
3
Lichtduur (uur):
2-100
Uitrusting
Aantal led's:
7
Afmetingen
Gewicht:
90,00 g
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1294642
EAN
3342540828674

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product