Fietsen Online Shop - Bikester
Alles voor je ritten naar het werk en terug

Pletscher

4 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

 • grijs
 • zwart
 • zilver

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

 • 1
 • 2
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Pletscher beugelslothouder voor bagagedragers, zilver/zwart
Pletscher beugelslothouder voor bagagedragers, zilver/zwart zilver/zwart
Pletscher
beugelslothouder voor bagagedragers, zilver/zwart
RRP € 32,95 € 26,99
- 18 %
Pletscher bevestiging Appollo/Genius
Pletscher bevestiging Appollo/Genius
Pletscher
bevestiging Appollo/Genius
€ 12,95
 • Varianten: 66/185mm
Pletscher Esge Zijstandaard 28", grijs/zwart
Pletscher Esge Zijstandaard 28", grijs/zwart grijs/zwart
Pletscher
Esge Zijstandaard 28", grijs/zwart
€ 10,95
 • Varianten: 245mm
Pletscher Athlete System Rack 26" Easyfix
Pletscher Athlete System Rack 26" Easyfix
Pletscher
Athlete System Rack 26" Easyfix
RRP € 60,95 € 45,99
 • Varianten: 310/345mm
- 25 %

Pletscher - Bagagedragers en fietsaccessoires

Als je op zoek bent naar een nieuwe bagagedrager, een fietsmand of fietsstandaard, dan heeft Pletscher het juiste accessoire voor jou in huis. Pletscher is een al lang gevestigde Zwitserse onderneming. Sinds 1919 produceert het bedrijf fietsaccessoires in gegoten aluminium. De fabrikant verkoopt zijn producten wereldwijd aan talrijke landen. Voor Pletscher is de kwaliteit van zijn producten het allerbelangrijkste. Kwaliteit is echter geen vaste factor, maar wordt voortdurend verder ontwikkeld. Gerichte klantenonderzoeken stellen deze onderneming in staat om producten op maat te produceren. De wensen van de klanten staan voorop. Pletscher Online Shop Bagagedragers zijn fietsonderdelen die zeer stabiel, veilig en eenvoudig te gebruiken moeten zijn. De bagagedrager Genius van Pletscher is TÜV-getest en kan tot 25 kg vervoeren. Of het nu gaat om een boodschappen, een zware tas of iets anders die met de fiets mee moet worden vervoerd: met de Pletscher bagagedrager rijd je alles veilig naar huis. Het beschikt over het veilige en unieke Easy-Fix systeem, waarmee accessoires snel en eenvoudig kunnen worden verwisseld. Fietsmanden, tassen, dozen en zelfs het nieuwe Pletscher kinderzitje kunnen snel en eenvoudig worden bevestigd en verwijderd. Het achterlicht is eenvoudig te monteren. Een geschikte houder is reeds beschikbaar. Er is een geïntegreerde luchtpomphouder ingebouwd, zodat de bijgevoegde pomp eenvoudig kan worden meegenomen. De poedercoating maakt de drager van Pletscher zeer duurzaam en ondersteunt bovendien het aantrekkelijke en moderne design. Met 840 gram is het een echte lichtgewicht. Ook de fietsmanden, -tassen en -dozen van Pletscher laten niets te wensen over. De vrijetijdstassen in verschillende uitvoeringen bieden voldoende ruimte om bijvoorbeeld alles wat nodig is voor een stedentrip op te bergen. De Pletscher fietssteunen kenmerken zich door hun hoge kwaliteit. De fietsstandaard bereikt een brede steunhoek, zodat de fiets altijd stabiel en veilig geparkeerd kan worden. De installatie is zeer eenvoudig en kan in een paar eenvoudige stappen worden uitgevoerd. In de online shop van Bikester.be kan de klant door een groot assortiment bladeren en Pletscher producten bestellen tegen een goede prijs.

De Pletscher Esge

Het is zinvol om bagagerekken met verschillende draagvermogens, montagemogelijkheden of uitvoeringen te maken en de tassen hiervoor tegelijkertijd aan te bieden. Voor de gebroeders Pletscher was het daarom logisch om een fietsstandaard met alle accessoires aan te bieden. De Pletscher Esge serie staat voor verschillende soorten fietsenstandaarden. De fabrikant vervaardigt Esge midden en achter fietsenstandaarden in de volgende series:

 • Zoom
 • Optima
 • Standard
 • en Twin
Een voorbeeld voor de Zoom modellen is de Esge achterstandaard Multi Zoom in 26-28 inch. Het is gemaakt van aluminium, heeft een brede steunhoek en is eenvoudig te monteren. Het draagvermogen is gemiddeld. Deze ligt bij 18 kilogram. Hoe lichter de fiets, hoe meer bagage je kunt laden. Het hoogtepunt van deze fietsenstandaard is de instelbaarheid in verschillende stappen van 7,5 millimeter. Dit maakt het mogelijk om de "Pletscher Esge" achterstandaard Multi Zoom aan een 29er fiets te bevestigen.

Andere Esge modellen van Pletscher

Het Pletscher assortiment omvat ook de Optima middenstandaard, de Esge Zoom zijstandaard voor 26-28 inch fietsen, de Esge 2-poot standaard voor 28 inch fietsen of de Esge Comp Zoom 18 achterstandaard voor 26-28 inch fietsen. De laatste kan worden bevestigd aan de achtervork of als alternatief aan de drop-out. Deze Pletscher fietsenstandaard is ook in hoogte verstelbaar. Hetzelfde geldt voor de Esge achterstandaard Comp Zoom 40. Als er iets verloren gaat of defect is, kun je een Esge achterstandaard kunststof voetpaar, klemplaatjes, een krukasbescherming, montageplaatjes, glijbescherming of een bevestigingsschroef los van de fabrikant of een fietsdealer krijgen. De middenstandaard Optima is zwaarder, namelijk 25 kilogram. Het is daarom geschikt voor zware fietsen of fietsen die vaak met veel bagage worden gereden. De eenvoudige standaard middensteunen en de Pletscher Esge dubbele standaard van gegoten aluminium zijn ook bestand tegen hoge belastingen.