U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

Covid-19: Wij bezorgen nog! - Naar de Veelgestelde Vragen
NL
FR

POC

POC Sports heeft zich ten doel gesteld om de sportwereld zo veilig mogelijk te maken met hun producten. Met hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën, laten ze sinds hun oprichting in 2005 zien dat draagcomfort en veiligheid elkaar niet hoeven uit te sluiten. En trouwens; de helmen en kleding van dit Zweedse bedrijf hebben ook een grote stijlfactor.

POC Helmen

Ontdek de nieuwe helmen van POC

Andere categorieën

Bescherming door innovatie - POC helmen

De Ventral Air SPIN


De Ventral Air SPIN-fietshelm is het nieuwste hoogtepunt van POC. Hij ziet er niet alleen cool uit, maar zorgt ook voor perfecte afkoeling van het hoofd op warmere dagen. De talrijke ventilatieopeningen en interne kanalen voor het regelen van de luchtstroom maken dit mogelijk. Hiernaast overtuigt deze helm met de perfecte aerodynamica en het lage gewicht.

POC helmen - Veiligheid ontmoet design en prestaties


POC is al jaren een van 's werelds bekendste fabrikanten van hoogwaardige fietshelmen. Bij de ontwikkeling van nieuwe helmen voor mountainbikers en racefietsers vertrouwt dit merk op de nieuwste wetenschappelijke inzichten, jarenlange knowhow, buitengewone designs en innovatieve materialen om maximale veiligheid, comfort, pasvorm en prestaties te kunnen bieden.

POC

278 Producten
Sorteren