Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Puky LR 1 Br Loopfiets Kinderen, rood

ID: 1159526

€ 114,99
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Puky LR 1 Br Loopfiets Kinderen, rood (puky color)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Voor gevorderden: De LR 1L Br met rem
Kinderen die al veilig op de LR M zitten en op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, kunnen met de PUKY® LR 1L Br ervaring opdoen met een rem. De goed gedoseerde en zeer onderhoudsarme trommelrem vertraagt alleen het achterwiel. Zo kunnen kinderen veilig hun eerste ervaringen met een rem opdoen. De kindvriendelijke handremhendel is speciaal ontworpen voor kleine kinderhandjes, zodat het stuur ook tijdens het remmen goed vast blijft zitten. De 12,5" luchtbanden van de PUKY LR 1L Br zorgen voor optimaal comfort en maximale grip op alle ondergronden en zijn tegelijkertijd erg stil. Zo zijn de luchtbanden van de PUKY loopfietsen het ideale voertuig voor ambitieuze piloten die al wat sneller gaan. De veiligheidshandvatten beschermen de tere kinderhandjes en maken de stuuruiteinden onschadelijk. Het naar voren getrokken bananenzadel zorgt ervoor dat het gewonnen momentum wordt overgebracht op het voertuig zonder dat het kind uit het zadel naar voren glijdt. De diepe instap maakt veilig klimmen en dalen mogelijk. Dankzij de grote treeplank kan de rijder zijn voeten parkeren bij het afdalen, wat zorgt voor een gunstig zwaartepunt en veilig rijgedrag, zelfs bij hogere snelheden. Puky doet het bewust zonder stuuruitslagbegrenzing op onze wielen. Zo ligt het stuur plat op de grond bij een val en daalt het risico op letsel aanzienlijk. De PUKY® LR 1L BR is verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, kiwi, zilver en in de themawereld "Die Maus".

Leerfietsen
PUKY leerlingfietsen zijn een ideale aanvulling op de klassieke step en ook de perfecte voorbereidingsfase voor de eerste speelfiets. Ze worden gekenmerkt door hun lage instap en bijzonder kindvriendelijke ergonomie. De speciale learner bike-zadels zijn ergonomisch gevormd en ondersteunen de loopbewegingen van het kind perfect. Het stuur en zadel zijn in hoogte verstelbaar, zodat ze individueel kunnen worden aangepast. Hierdoor kan er jarenlang plezier beleefd worden aan de beweging en het voertuig.

Speciaal zadel voor loopfietsen
Het "bananenzadel", speciaal ontwikkeld voor onze loopfietsen, geeft kinderen een stevige grip en ondersteunt de loopbewegingen van het kind. Omdat de stuwkracht van de impuls alleen via het zadel kan worden overgebracht, is een compleet andere vorm dan een fietszadel nodig om het kind veiligheid en een goede controle over het voertuig te geven.

Kindvriendelijke rem
Alle PUKY remmen zijn speciaal ontwikkeld voor onze voertuigen en zijn steeds verder verbeterd. Het maken van remmen voor kinderen vereist een hoge mate van aanpassing aan de ontwikkeling van het kind. Duidelijke, wetenschappelijk ontwikkelde normen zorgen voor maximale en minimale remkrachten. Maar ook de kinderlijke Anatomie is een uitdaging voor onze ontwikkelaars. Kleine diameters van stuur en handgrepen maken het mogelijk om het stuur stevig vast te pakken tijdens het remmen, de speciaal aangepaste remhendels zijn bijzonder geschikt voor korte kindervingers en speciale overbrengingen en materialen zorgen voor een soepele respons en remeffect binnen de gegeven parameters.

Lage instap
De diepe instap van onze loopfietsen maakt het gemakkelijk om op en af te stappen, wat beginnende bestuurders een hoge mate van veiligheid en vertrouwen in het voertuig en hun eigen vaardigheden geeft. Er worden sneller leersuccessen behaald en het plezier in de beweging wordt vergroot.

Grote treeplank
Hoe belangrijk een grote treeplank is, kan iedereen zien als hij naar kinderen kijkt terwijl ze bergafwaarts rijden. Als deze niet beschikbaar is, worden de voeten intuïtief hoog boven de grond opgetild. Het zwaartepunt verplaatst zich naar boven, het hele voertuig verliest stabiliteit en slingert omhoog. Maar als de voeten diep en centraal in het voertuig staan, blijft de baan stabiel en treden er zelfs geen onzekerheden op. Als je er een had, zou je nooit meer zonder rijden!

Luchtgeveerde wielen
Als het gaat om grip op elk oppervlak, zijn luchtbanden nog steeds superieur aan elke andere technologie. Ook het comfort en de optimale wegligging zijn wezenlijke voordelen van de luchtband die kan worden aangepast door de luchtdruk aan te passen aan de persoonlijke voorkeuren van de kinderen. Dus wie meer waarde hecht aan optimale prestaties dan aan weinig onderhoud, zit met de LR 1 L goed!

In hoogte verstelbaar zadel en stuur
Om een goede ergonomie en een zo lang mogelijke levensduur te garanderen, zijn het stuur en de zadelpen van onze LRM loopfietsen traploos in hoogte verstelbaar. Zo past het voertuig zich voortdurend aan de lengtegroei van de kleine rijders aan.

Details

  • wielen met luchtbanden 50-203
  • wielen en stuur met kogellagers
  • kindvriendelijk remsysteem
  • Slagvaste poedercoating
  • zadel en stuur in de hoogte verstelbaar
Alle modellen uit de serie Puky LR laten zien

In het kort

Productgewicht
Productgewicht
5,20 kg
Bandgrootte (inch)
Bandgrootte (inch)
12
Veiligheidsuitrusting
Veiligheidsuitrusting
frame met lage instap, stuurpadding, zonder ventielkappen naar speelgoednorm EN71-1
Aanbevolen leeftijd
Aanbevolen leeftijd
2-3 jaar

Uitrusting

Doel
Beginnende fietsers
Geslacht
Kinderen
Belangrijkste informatie
Aanbevolen leeftijd:
2-3 jaar
Aanbevolen lichaamsgrootte (cm):
90
Doelgroep:
Jongens, Meisjes
Loopfiets
Type banden:
Luchtbanden
Materiaal velgen:
kunststof
Uitrusting
Bijzonderheden:
Met parkeerstandaard
Zadel:
Speciaal loopfietszadel
Rem:
handremmen achter
Stuurgrepen:
Veiligheids handvatten
Veiligheidsuitrusting:
frame met lage instap, stuurpadding, zonder ventielkappen naar speelgoednorm EN71-1
Afmetingen
Productgewicht:
5,20 kg
Bandgrootte (inch):
12
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1159526
EAN
4015731040467

Video

Meningen van klanten

5.0
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Puky LR 1 Br Loopfiets Kinderen, rood
Alex
Bovenkant
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Geweldige waaier.
20.05.2022
Puky LR 1 Br Loopfiets Kinderen, rood
Andreas
kinderfiets
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Alles was in orde, de kinderfiets voldeed aan onze verwachtingen.
08.04.2022