Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Puky LR XL BR Classic Loopfiets Kinderen, roze

ID: 1339072

€ 169,99
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Puky LR XL BR Classic Loopfiets Kinderen, roze (retro rosé)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Puky LR XL BR loopfiets is nu ook verkrijgbaar voor kleine helden vanaf 3 jaar in een stijlvolle klassieke look. De Puky LR XL BR Classic wordt geleverd met een gevlochten stuurmandje van onbreekbaar kunststof. Splinteren onmogelijk! Veiligheidsgrepen aan het stuur en stuurbeschermers bieden extra bescherming voor jonge rijders. Zoals gebruikelijk bij Puky, kunnen het stuur en het zadel in hoogte worden versteld om een zo lang mogelijke levensduur voor het kind te garanderen. De lage instap van het frame van de Puky LR XL BR Classic maakt het op- en afstappen gemakkelijk en zorgt voor de nodige veiligheid bij het wegrijden en remmen. Tijdens langere rolfases kunnen de jonge piloten hun voeten gemakkelijk op de slimme voetenplank van de Puky LR XL BR Classic neerzetten en genieten van de rit. Dit wordt niet alleen gegarandeerd door de hoogwaardige schuimbanden, maar ook door de wielen met kogellagers en de stuurinrichting. Met de drie trendy kleuren retro-roze, retro-blauw en retro-groen, evenals de bruine handvatten op het stuur en het zadel, trekt de Puky LR XL BR Classic alle blikken naar zich toe.

Diepe ingang - dat geeft zekerheid
Door de lage instap van onze wielen is het gemakkelijk op- en afstappen, wat vooral beginners een hoge mate van veiligheid en vertrouwen in het voertuig en hun eigen kunnen geeft. Op die manier worden sneller leersuccessen geboekt en wordt het plezier in bewegen vergroot.

Krachtige achterrem
De V-brake op het achterwiel van de LR XL BR CLASSIC is een goed alternatief voor oudere en zwaardere kinderen. Minder ervaren piloten kunnen in het begin een beetje afdrijven door het hoge remeffect, maar kinderen van deze leeftijd kunnen het hoge remeffect sneller inschatten. Wij gebruiken dit type rem echter alleen op het achterwiel. Hier bestaat bij een plotselinge noodstop geen gevaar dat een geblokkeerd wiel een val veroorzaakt.

Speciaal wielzadel
Het bananenzadel dat speciaal voor onze loopfietsen is ontwikkeld, biedt kinderen een veilige houvast en ondersteunt de loopbewegingen van het kind. Aangezien de stuwimpuls op een loopfiets alleen via het zadel kan worden overgebracht, is hier een heel andere vorm nodig dan op een fiets om het kind veiligheid en een goede voertuigbeheersing bij te brengen.

Stuurmand
De stuurmand in retro-look mag niet ontbreken bij onze Classic Edition van de LR M. Geschikt voor boeken, drankjes of zelfs een bos bloemen... Het kunststof gaas is robuust en flexibel en kan niet splinteren, zelfs niet als het valt.

In hoogte verstelbaar zadel en stuur
Om een goede ergonomie en een zo lang mogelijke levensduur te garanderen, zijn het stuur en de zadelpen van onze wielen traploos in hoogte verstelbaar. Op die manier past het voertuig zich voortdurend aan de groei van de kleine bestuurders aan.

Pneumatische wielen in 20
Wat de grip op elk oppervlak betreft, zijn luchtbanden nog steeds superieur aan elke andere technologie. Comfort en optimaal rijgedrag zijn ook grote voordelen van de luchtband, die bovendien aan de persoonlijke voorkeuren van de kinderen kan worden aangepast door de luchtdruk te veranderen. Dus als u meer waarde hecht aan optimale prestaties dan aan weinig onderhoud, is de LR XL BR Classic de perfecte keuze! De LR XL BR Classic gebruikt de 2 luchtbanden met zeer groot volume. Dit garandeert maximale grip en comfort, vooral voor oudere kinderen.

Alle modellen uit de serie Puky LR laten zien

In het kort

Productgewicht
Productgewicht
5,00 kg
Bandgrootte (inch)
Bandgrootte (inch)
8
Aanbevolen leeftijd
Aanbevolen leeftijd
3-4 jaar

Uitrusting

Doel
Zelf rijden
Geslacht
Kinderen
Belangrijkste informatie
Aanbevolen leeftijd:
3-4 jaar
Aanbevolen lichaamsgrootte (cm):
95
Doelgroep:
Jongens, Meisjes
Loopfiets
Andere kenmerken frame:
Frame met lage instap en opstap, schokbestendige poedercoating, wielen en besturing met kogellagers
Type banden:
Luchtbanden
Materiaal velgen:
metaal
Uitrusting
Bijzonderheden:
Met parkeerstandaard
Zadel:
Speciaal loopfietszadel
Rem:
v-brake achterrem
Stuurgrepen:
Veiligheids handvatten
Afmetingen
maximaal toegestane gewicht:
25,00 kg
Productgewicht:
5,00 kg
Bandgrootte (inch):
8
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1339072
EAN
4015731040962

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product