Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Puky Wutsch Wiel Kinderen, groen

ID: 1977955

€ 59,99
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Puky Wutsch Wiel Kinderen, groen (pastel green)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De PUKY WUTSCH mobiliseert beginners - ook buiten.
De voorste pendelas van de PUKY WUTSCH maakt een vlakke stuurhoek mogelijk en stabiliseert het voertuig bij kleinere obstakels. Kinderen vanaf 1 ½ jaar, die al veilig kunnen lopen, hebben ook de mogelijkheid om veilig over minder vlakke oppervlakken te rijden. De PUKY WUTSCH bevordert ook de verdere ontwikkeling van het evenwichtsgevoel door de schommelende vooras en is daarmee het logische vervolgvoertuig van de PUKYlino.

Mijn eerste PUKY
"Was alles later maar zo gemakkelijk, als de kennismaking met de mobiliteit van kinderen met een goed ontworpen ride-on voertuig:
Alle PUKY-ritvoertuigen zijn zo ontworpen dat kleine kinderen die al kunnen zitten of lopen ze intuïtief kunnen gebruiken om zich te verplaatsen, waardoor ze hun motorische vaardigheden verder ontwikkelen. Eenvoudige bewegingen, zoals krachtig van de grond af duwen, worden gecombineerd tot complexe processen - wat duidelijk erg leuk is. Vooral het plezier in bewegen - en dat is heel belangrijk. Alleen door beweging kunnen de basiszintuigen van je kind zich ontwikkelen en een goede basis vormen voor succesvol leren.

Ergonomische zitting met draagbeugel en knieschaal
De ergonomische zitting van de WUTSCH biedt een centraal middelpunt en ondersteunt de loopbewegingen van het kind. Het gestructureerde oppervlak zorgt voor een stevige grip. De geïntegreerde handgreep van de WUTSCH vergemakkelijkt enige draagpassage die kan optreden bij gebruik buitenshuis. De knieschaal maakt een secundaire functie in het gebruik mogelijk en heeft de voorkeur van oudere kinderen, die zichzelf met het onderbeen op de zitting steunen in plaats van te gaan zitten.

Veiligheidsgrepen
Veiligheid en kindvriendelijkheid zijn kernpunten van alle PUKY voertuigen. Daarom was PUKY de eerste fabrikant die speciale veiligheidsstuurgrepen met grote schotten maakte. Deze beschermen de handen tegen verwondingen wanneer er een ongeluk gebeurt of wanneer het kind op het stuur valt. Tegelijkertijd voorkomt het veiligheidsstuur ongewenst zijdelings wegglijden. Het gripoppervlak zorgt voor een goede grip en de kleine diameter is geschikt voor kinderhanden en maakt een volledige grip mogelijk.

Stuurhoekbegrenzer
De voertuigen uit de "My first PUKY"-serie hebben een stuurhoekbegrenzer, omdat ze een stabiele standaard moeten hebben. Dit versterkt, vooral bij beginners, het vertrouwen bij de eerste rijpogingen. Omdat hier door het ontwerp geen hogere snelheden bereikt kunnen worden, vormt een dergelijke beperking geen risico op letsel bij valpartijen.

Float - stille wielen
De kunststof wielen met de float rubberen coating maken het voertuig extreem stil voor gebruik binnenshuis en bieden de beste grip.

Alle modellen uit de serie Puky Wutsch laten zien

In het kort

Materiaal
Materiaal
staal
Aanbevolen leeftijd
Aanbevolen leeftijd
1½+
aanbevolen lichaamsgrootte
aanbevolen lichaamsgrootte
80 cm

Uitrusting

Doel
Beginnende fietsers
Geslacht
Kinderen
Belangrijkste informatie
Type:
Schuiver
Aanbevolen leeftijd:
1½+
aanbevolen lichaamsgrootte:
80 cm
Draagkracht:
20,00 kg
Zitting
Details:
met ergonomisch zitje met draaggreep
Frame
Materiaal:
staal
Banden
Type:
Plastic/ hard rubberen wielen
Details:
Stille FLOAT wielen
Remmen
Type:
zonder remmen
Stuur
Kenmerken:
veiligheidshandvatten
Functies
Schakeling:
zonder schakeling
Levering
Inhoud / levering grootte:
1 Puky Wutsch
Afmetingen
Afmetingen (cm):
58 x 28 x 24 cm
Gewicht (ca.):
2,40 kg
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1977955
EAN
4015731030321

Video

Meningen van klanten

4.5
20 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
0
3 Sterren
1
4 Sterren
3
5 Sterren
15
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Puky Wutsch Wiel Kinderen, groen
Juliane
Puky Wutsch
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De levering was snel, de goederen waren foutloos.
05.03.2021
Puky Wutsch Wiel Kinderen, groen
Lola
Fiets
Vertaald uit Spaanse Naar origineel
Mijn zoon vindt het geweldig. Hij is 8 maanden bij haar geweest en is van goede kwaliteit

De beoordeling is gebaseerd op het gelijknamige model van vorig jaar, met de vrijwel identieke uitrusting.

05.06.2020
Puky Wutsch Wiel Kinderen, groen
I
Niet aanbevelen
Vertaald uit Engelse Naar origineel
Heb het gekocht na een groot onderzoek en het was veelbelovend, maar de waarheid is dat het te klein is voor mijn 18 maanden oud. Het is erg moeilijk voor haar om het te gebruiken en na een lange tijd van pogingen om te rijden laat ze het liever achter. Zo teleurgesteld om haar te zien martelen. Haar benen gaan onder de achterwielen, de stoel is van een zeer slechte kwaliteit - zo glad, hij is zo laag. Slecht ontworpen. Verspilling van geld en schande voor het bedrijf. Een soortgelijke rit kon worden gevonden op de helft van de prijs, maar ik koos het vanwege de reputatie van Puky.
21.04.2019