Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Red Cycling Products Flat Pedal AL, zwart

ID: 537414

€ 44,95 *
€ 19,99
- 55 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Red Cycling Products Flat Pedal AL, zwart (black)

Dit platformpedaal van Red Cycling Products biedt perfecte controle over je fiets. Het lage profiel in combinatie met de geschroefde stalen pinnen bieden je veel grip en een directe rijervaring. Het aluminium frame zorgt voor een laag gewicht en de robuuste Cr-Mo assen hebben ook geen problemen met agressievere ritten. Funpark of Dirt Tail: pedalen van Red Cycling Products overtuigen overal waar maximale houvast en volledige flexibiliteit vereist is. Wegglijden is van gisteren!

In het kort

Gewicht per paar
Gewicht per paar
445,00 g
Pedaalas
Pedaalas
Cr-Mo
Pedaal lichaam
Pedaal lichaam
Aluminium
Afmetingen (L x B)
Afmetingen (L x B)
113,5 x 103,5

Uitrusting

Doel
Dirt/BMX, Dirt
Belangrijkste informatie
Type:
platformpedaal
Materiaal
Pedaalas:
Cr-Mo
Pedaal lichaam:
Aluminium
Afmetingen
Gewicht per paar:
445,00 g
Maat
Afmetingen (L x B):
113,5 x 103,5
Modeljaar
2023
Artikelnummer
537414
EAN
4052406204137

Meningen van klanten

4.8
66 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
0
3 Sterren
1
4 Sterren
7
5 Sterren
57
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Red Cycling Products Flat Pedal AL, zwart
Petter
Goed pedaal voor een redelijke prijs
Vertaald uit Noorse Naar origineel
Perfect pedaal voor een redelijke prijs. Past hier goed op, maar zet de pinnen er met blauwe loctite in, zodat ze er niet uitvallen. Alleen het glijlager aan het uiteinde, dus dat is waarschijnlijk het eerste wat kapot gaat denk ik.
09.01.2024
Red Cycling Products Flat Pedal AL, zwart
Atze
In de aanbieding een aankoopadvies
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik rijd nu iets meer dan 1 jaar met het pedaal en heb nu pas geluiden opgemerkt.Het pedaal heeft nog niet gespeeld. Uiteindelijk was het snel geregeld. Dop eraf, moer op kogellager verwijderd en as eruit getrokken. Het pedaal heeft aan de schroefzijde (krukzijde) een glijlager en aan de tegenoverliggende zijde een klein kogellager. Ik heb het glijlageroppervlak schoongemaakt en opnieuw ingevet. Alles is weer in orde. De afdichting is tot nu toe erg goed. Normaal zou ik 5 sterren geven, maar er zijn 2 dingen die negatief zijn: Het pedaal heeft een kogellager en een glijlager en geen 2 kogellagers zoals beschreven. Dat is gewoon een leugen.! Beschrijving moet worden gewijzigd. Verder moeten alle pinnen voor gebruik worden aangedraaid omdat ze niet allemaal echt strak zitten. Maar ontoch: voor ongeveer € 20 is dit het beste pedaal dat ik ooit heb gehad. Zou opnieuw kopen.
23.05.2023
Red Cycling Products Flat Pedal AL, zwart
Dirk
pedalen
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Levering OK, smet veel te veel verpakking. Simpele, snelle montage, duidelijk verschil met de standaard pedalen, ik zou zo weer bestellen.
18.10.2022