Online fietsenwinkel
De herfst verandert alles | Ontdek de fietsen van dit seizoen

Rodi

3 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart
  • zilver

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 2
  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Rodi M460 Achterwiel 26x1.9 32 l disc met Alivio disc 6-gats naaf, zwart
Rodi M460 Achterwiel 26x1.9 32 l disc met Alivio disc 6-gats naaf, zwart zwart
Rodi
M460 Achterwiel 26x1.9 32 l disc met Alivio disc 6-gats naaf, zwart
€ 83,95
gratis verzending
Rodi M460 Achterwiel Achterwiel, 26x1.9, 32L, Disc, met Deore XT Centerlock, zwart
Rodi M460 Achterwiel Achterwiel, 26x1.9, 32L, Disc, met Deore XT Centerlock, zwart zwart
Rodi
M460 Achterwiel Achterwiel, 26x1.9, 32L, Disc, met Deore XT Centerlock, zwart
€ 135,95
gratis verzending
Rodi VR17 Voorwiel Voor, 622-17, 36 l, met DH-3N72 Naafdynamo, zilver
Rodi VR17 Voorwiel Voor, 622-17, 36 l, met DH-3N72 Naafdynamo, zilver zilver
Rodi
VR17 Voorwiel Voor, 622-17, 36 l, met DH-3N72 Naafdynamo, zilver
€ 146,95 € 125,99
- 14 %
gratis verzending

Rodi gunstig online kopen

De meest belangrijke onderdelen van een fiets zijn de fietswielen en fietsvelgen. Een fietswiel moet soepel en licht rijden anders komt u niet ver. Het merk Rodi heeft diverse fietswielen en fietsvelgen die voor elke fiets geschikt zijn. Bikester.be heeft een groot assortiment in deze Rodi fietswielen en fietsvelgen.

Rodi fietswielen uit Zuid Europa

Rodi is een Portugees bedrijf dat gevestigd is in Aveiro. Het bedrijf houdt zich bezig met aluminium wielen en velgen voor fietsen. Rodi was eerst een staatsbedrijf in Fietsonderdelen. In de jaren tachtig begon Rodi zich toe te spitsen op aluminium fietswielen en fietsvelgen. Met de bouw van een nieuwe productie-eenheid met de meest moderne technologie en een constante investering in innovatie, heeft Rodi het vertrouwen van veel fietsfabrikanten weten te winnen. Door veel kennis en technologie in huis te hebben op het gebied kwaliteit, duurzaamheid en design in de Fietswielen & Naven productie zijn er partnerships tussen Rodi en de meest prestigieuze fietsmerken ontstaan.

De missie en visie van Rodi

Rodi heeft als missie sociaal betrokken te zijn bij mens en milieu en daarnaast heeft het als doel om voortdurend te blijven innoveren met de meest moderne technologieën. Dit wordt vertaalt in breed georiënteerd vakmanschap. Alle Fietsvelgen en Fietswielen MTB zijn ISO gecertificeerd volgens de normen en waarden waaraan geanodiseerde en gelakte aluminium fietsvelgen en fietswielen aan moeten voldoen. De certificering staat garant voor kwaliteit. Daarnaast heeft Rodi een milieucertificering. Dit houdt in dat er bespaard wordt op grondstoffen en de residuen bij de productie worden gerecycled.

    Rodi heeft door de vruchtbare samenwerking met fietsfabrikanten ervoor gezorgd dat veel bekende fietsMerken Rodi accessoires hebben zoals:
  • HAIBIKE
  • Vermont
  • Ortler

Rodi Fietswielen en fietsvelgen voor elke fiets

Rodi heeft diverse fietswielen voor de Mountainbike. Daarnaast heeft Rodi allerlei soorten velgen waaronder de Racefiets Velgen en MTB Velgen die bij Bikester verkrijgbaar zijn. De Rodi fietsvelgen zijn zo licht door het aluminium profiel wat ze hebben. De Rodi wielen en velgen kunnen voorzien worden met een Schijfrem of Velgrem. Wilt u ook soepel rijden met uw racefiets of Full Suspension Mountainbike? Kijk dan bij Bikester voor de Rodi fietswielen en velgen. Houdt u er niet van om zelf uw fiets in elkaar te monteren? Kies dan de toerfietsen of andere fietsen met Rodi fietsonderdelen uit bij Bikester.be. Vandaag besteld is morgen al soepel rijden op Rodi.