Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Rudy Project Rydon Reserve Lenzen, transparant

ID: 1333744

Adviesprijs € 39,95
€ 21,99
- 44 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Rudy Project Rydon Reserve Lenzen, transparant (transparent)

Rudy Project vervangingslenzen voor het Rydon-assortiment

ImpactX
ImpactX lenzen zijn gegarandeerd onverwoestbaar voor het leven. Hun moleculaire halfharde eigenschappen garanderen een uniek lichtbeheer en een ongeëvenaarde bescherming van de ogen tegen de zonnestralen en atmosferische elementen. De onverwoestbare ImpactX-lenzen, die in enkele seconden donker worden van een lage naar een hoge lichttransmissie en van een initiële heldere staat naar een aangepaste kleur gaan, verbeteren het contrast, verbeteren de visuele scherpte en de diepteperceptie. ImpactX-lenzen zijn 16% lichter dan CR-39 en 10% lichter dan polycarbonaat; ze hebben een lagere interne spanning en chromatische spreiding dan polycarbonaat, wat resulteert in scherpere beelden, een hogere resolutie, minder regenbuien en een groter visueel comfort

Fototrope technologie
ImpactX-lenzen zijn gemaakt van fotochromische deeltjes die een unieke technologie voor klimaatbeheersing bieden. De ImpactX lenzen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en worden binnen enkele seconden de laserspiegelcoating (Zwart en Laser Zwart, Rood en Laser Rood, Laser Bruin) van lage tot hoge lichttransmissie gebracht. ImpactX-brillenglazen verbeteren het contrast, verbeteren de gezichtsscherpte en de diepteperceptie, zelfs in donkere omstandigheden, en bieden een ongeëvenaarde bescherming voor de ogen. In tegenstelling tot de meeste standaard fotochromische lenzen, zijn ImpactX lenzen in het grootste deel van het polymeer zelf versmolten met een complex productieproces, waardoor ze robuuster zijn en optisch superieur aan de meeste concurrenten.

Onbreekbare ImpactX-lenzen
ImpactX lenzen zijn gegarandeerd onverwoestbaar voor het leven. Hun moleculaire halfharde eigenschappen garanderen een uniek lichtbeheer en een ongeëvenaarde bescherming van de ogen tegen de zonnestralen en atmosferische elementen. Onverwoestbare ImpactX-lenzen die in enkele seconden donker worden van een lage naar een hoge lichttransmissie, en van een initiële heldere staat naar een aangepaste kleur gaan, het contrast verbeteren, de visuele scherpte en de diepteperceptie verbeteren. ImpactX is een familie van gepatenteerde polyurethaan optische polymeren, transparant en onbreekbaar, oorspronkelijk ontwikkeld voor militaire en luchtvaartvereisten, en biedt kogelvrij, transparant en lichtgewicht materiaal dat superieure bescherming, betrouwbaarheid en een langere levensduur biedt dan polycarbonaat.

Details

  • Lichttransmissie 90,7% Filtercategorie 0
Alle modellen uit de serie Rudy Project Rydon laten zien

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Triatlon, Trailrunning , Hardlopen, Tour / Cross Country, Marathon / XC, Endurance
Geslacht
Heren, Dames
Bril accessoires
Type:
Verwisselbaar glas
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1333744
EAN
0655586013717

Meningen van klanten

5.0
4 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
4
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Rudy Project Rydon Reserve Lenzen, bruin
Luca
Uitstekende lenzen
Vertaald uit Italiaanse Naar origineel
Het zijn Rudy Project-lenzen van uitstekende kwaliteit die zeer goed beschermen tegen zonlicht, maar u tegelijkertijd helder laten zien en een waterafstotende behandeling hebben
23.06.2022
Rudy Project Rydon Reserve Lenzen, rood
Jakob
Alles perfect
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Super snelle levering en de bril past perfect in het frame.
10.02.2022
Rudy Project Rydon Reserve Lenzen, transparant/rood
Bruno
tip top
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Een keer gebruikt, alles past zoals beschreven!
27.01.2022