Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Rudy Project Volantis Fietshelm, zwart

ID: 902529

Adviesprijs € 159,95
€ 116,99
- 26 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Hoofdomtrek
  • Choose Hoofdomtrek
    S-M | 54-58cm sold out online
    L | 59-61cm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Rudy Project Volantis Fietshelm, zwart (black stealth)

Volantis combineert aerodynamische prestaties en functionaliteit. Het ronde ontwerp is perfect voor triatlon, baanwielrennen en voor alle fietsers die de aerodynamica willen verminderen en willen profiteren van de meest geavanceerde technologieën van het Rudy Project, zoals het casco, het RSR 10 retentiesysteem en het verwijderbare optische schild.

RSR 10 RETENTIESYSTEEM
Het lichte en toch robuuste verstelbare systeem RSR 10 biedt een perfecte persoonlijke pasvorm. Dankzij de omtrekstructuur en enkele micrometrische verticale en horizontale posities voor de maataanpassing.

INGETOGEN CASCO
De binnenvulling aan de voorzijde minimaliseert het lasproces in de helm, waardoor de luchtcirculatie wordt verbeterd, onaangename geuren worden vermeden en de beste prestaties worden bereikt.

EPS IN-MOULD CONSTRUCTIE
De in-mold technologie maakt het mogelijk om de buitenste polycarbonaatschaal tijdens de spuitfase van het schokabsorberende schuim direct met expandeerbaar polystyreen (EPS) te gieten. Het resultaat is een veel stijvere structuur die klopvast is, extreem licht en een beter ventilatiesysteem mogelijk maakt. De gecombineerde werking van de EPS-structuur, de polycarbonaatkap en het exoskelet genereert weerstand tegen de mechanische werking van een schok en verdeelt de energie om te voorkomen dat deze wordt overgedragen op het hoofd van de persoon die de helm draagt.


In het kort

Keurmerk
Keurmerk
EN 1078, CPSC
Vizier
Vizier
zonder
Aantal
Aantal
9

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Triatlon, Endurance
Geslacht
Heren, Dames
Constructie
Helmconstructie:
In-Mold technologie
Functies
Voering:
verwisselbare comfortvulling
Bijzonderheden:
Verticaal verstelsysteem
Ventilatieopeningen
Aantal:
9
Uitrusting
Sluitsysteem:
Fastex systeem klikvergrendeling
Vizier:
zonder
Technische details
Verstelsysteem:
Verdeelschotel Pro Zijgesp
Keurmerk:
EN 1078, CPSC
Afmetingen
Gewicht:
250,00 g
Modeljaar
2023
Artikelnummer
902529
EAN
0655586108598

Meningen van klanten

2.3
3 Klantenbeoordelingen
1 Ster
2
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Rudy Project Volantis Fietshelm, zwart/rood
Fredrik
Ongelofelijk ongemakkelijk
Vertaald uit Zweedse Naar origineel
Zeer slechte pasvorm. De gesp in de rug knijpt zodat je kramp in je achterhoofd krijgt. Blijft niet op zijn plaats zitten, zelfs niet als hij gespannen is. Drukt op de zonnebril en verduistert het zicht in de lage stand. Een helm die een beetje "roady" wil zijn, zou nauwelijks moeten voelen alsof je hem draagt, maar deze wordt er constant aan herinnerd. Een totale teleurstelling.
29.05.2022
Rudy Project Volantis Fietshelm, zwart
Ezio
luidruchtig
Vertaald uit Italiaanse Naar origineel
Ik wijs slechts één ster toe omdat: Ik hou van esthetiek, ik vond het erg goed gemaakt, met het gebruik van hoogwaardige materialen, maar helaas is het veel, te lawaaierig, het wordt bijna ondraaglijk na 35 km / uur. Omdat ik niet denk dat er een remedie is, willen degenen die het op de weg willen proberen voordat ze het kopen. Uitstekende verzending, verpakking en informatie.
24.10.2019
Rudy Project Volantis Fietshelm, wit/zwart
Katja
zeer goede helm voor een eerlijke prijs
Vertaald uit Duitse Naar origineel
is zeer comfortabel, blijft zeer stil, zelfs bij sneller rijden, minder windgeruis. Alleen in de gleuf vooraan kunnen insecten vangen.
23.08.2019