Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Sea to Summit Ultralight Geïsoleerde Air Mat Large, oranje

ID: 1137467

€ 189,95
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Sea to Summit Ultralight Geïsoleerde Air Mat Large, oranje (orange)

De Ultra Light Range bestaat uit een eenlaagse medium resolutie constructie, waardoor het de lichtste Sea to Summit slaapmat is met het kleinste verpakkingsvolume, maar met het comfort van Sea to Summit Air Jump Cellen.

Exkinaway platina
Exkin Platinum is een superlicht, geruisloos materiaal met een dun metalen oppervlak. De Exkin Platinum Thermische Technologie reflecteert de uitgezonden warmtestraling terug naar de gebruiker.

Thermoliet
Thermoliet isolatie, ontworpen voor ultieme prestaties, is gemaakt van speciale vezels die zorgen voor een hoge CLO-waarde bij een laag gewicht. Thermolite HL-1 High Loft Insulation is een textielvezelvulling van unieke 3D-gekrulde, massieve en holle kernvezels die een uitstekende lichtgewicht warmte combineren met een uitstekende robuustheid. De Thermoliet isolatie verspreidt zich binnenin de luchtgeveerde cellen om convectiewarmteverlies van het warme lichaam naar de vloer te voorkomen. Voor een optimaal effect wordt in alle uitvoeringen van de geïsoleerde slaapmatten een combinatie van Exkin Platinum en Thermolite gebruikt.

Extrusie TPU-laminering
De TPU-coating wordt op een speciale manier aangebracht die tot nu toe uitsluitend in de medische en ruimtevaartindustrie werd gebruikt. Daarnaast is in de TPU een antimicrobiële behandeling geïntegreerd om schimmel en meeldauw in de mat te voorkomen.

40D Nylon
Een 40D ripstop nylon materiaal is ontwikkeld voor de oppervlakken van de matten en biedt de ideale mix van gewicht en robuustheid. Aan de binnenkant is er heldere, witte TPU, wat het materiaal luchtdicht en lasbaar maakt. Aan de buitenzijde wordt een dunne PU-folie aangebracht om het oppervlak anti-slip te maken, te beschermen tegen doorboringen en om reparaties met zelfklevende pleisters te vergemakkelijken.

Details

  • inclusief pompzak

Special Features

R-waarde

De R-waarde (= warmte-isolerend vermogen) geeft aan hoe goed of slecht de mat warmte geleidt. Het wordt gebruikt om de isolerende eigenschappen van matten aan te geven. Hoe hoger de R-waarde, hoe beter het isolerend effect van een mat, d.w.z. hoe lager het warmteverlies door de mat. De R-waarde kan worden gebruikt om de temperatuureigenschappen van isomatten te bepalen.

Uitrusting

Doel
Wandelen / Trekkingtochten, Trekking kamperen, Familiecamping, Ultralicht, Trekking, Wandelen
Belangrijkste informatie
Type constructie:
Thermisch luchtmatras
Type:
extra licht
R-waarde:
3,10
Materiaal
Buiten materiaal:
100% nylon
Afmetingen
Dikte:
500 mm
Mat dikte:
licht (<35 mm)
Gewicht:
595,00 g
Lengte:
198,00 cm
Breedte (cm):
64,00 cm
Functies
Functie:
Oprolbaar, Inclusief verpakkings- & transportzak
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1137467
EAN
9327868131488

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product