Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

SIGMA SPORT Aura 35/Nugget II USB-Verlichtingsset

ID: 1042196

Adviesprijs € 44,95
€ 38,99
- 13 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

SIGMA SPORT Aura 35/Nugget II USB-Verlichtingsset

De AURA 35 USB van SIGMA SPORT is de betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar een goedkope en oplaadbare fietslamp voor in de stad. De 35 lux sterke fietsverlichting is eenvoudig aan het stuur te bevestigen en heeft een onbeperkte goedkeuring voor gebruik op de openbare weg en een 45 meter verre lichtstraal.

Het NUGGET II-achterlicht garandeert een hoge veiligheidsfactor in het wegverkeer dankzij de krachtige LED en een zijdelingse zichtbaarheid van meer dan 220°. Dit achterlicht kan snel en zonder gereedschap aan elke zadelpen worden bevestigd

Twee lichtstanden
Door eenvoudigweg op de knop te drukken, schakelt de AURA 35 USB tussen de standaard- en de Eco-verlichtingsmodus. De gebruiker heeft de keuze tussen 35 lux voor gemiddeld 5 uur licht of een gereduceerde 15 lux voor 12 uur licht.

Oplaadbaar
De AURA 35 USB heeft een geïntegreerde oplaadbare accu. Deze wordt opgeladen via de Micro-USB-aansluiting, wat ook op elke PC mogelijk is. Met de meegeleverde Micro-USB-kabel wordt de koplamp in maximaal 2,8 uur weer volledig opgeladen. De lithium-ion accu heeft een diepe ontlading- en overbelastingsbeveiliging. Bovendien heeft deze geen Memory Effect en kan hij zonder problemen volledig worden opgeladen.

Homogene lichtverdeling
De AURA 35 USB is uitgerust met een CREE LED. In combinatie met de krachtige optiek zorgt dit voor een gelijkmatige lichtverdeling en een goede verlichting van de kern-, zij- en verafgelegen zones.
Zijdelingse zichtbaarheid
Brede zijverlichtingselementen zorgen voor een betere zichtbaarheid van dit fietslicht in het wegverkeer.

Inschakelbeveiliging
De AURA 35 USB kan door dubbelklikken worden ingeschakeld en vervolgens met een lange druk op dezelfde knop weer worden uitgeschakeld. Deze functie voorkomt het onbedoeld inschakelen, bijv. in je tas.

Montage zonder gereedschap
De praktische siliconen stuurhouder is stevig bevestigd aan de AURA 35 USB en garandeert een snelle en nauwkeurige bevestiging aan elk fietsstuur. Hierdoor kan deze fietslamp zonder gereedschap worden gemonteerd en verwijderd. Bovendien is de AURA 35 USB ook compatibel met andere SIGMA-montagesystemen, zoals de schroefbeugel en de universele helmhouder.

Details

  • Voor-/achterlicht met tweetraps accu-/laadindicator en spatwater bescherming volgens de IPX4-norm
  • Opladen tijdens gebruik mogelijk
  • 360° verstelbare houder voor koplamp
  • Koplamp met tweetraps batterij-indicator
  • Voor-/achterlicht met zijdelingse zichtbaarheid
  • Zijdelingse straling achterlicht: 400 meter
  • Oplaadtijd koplamp: 2,8 uur
Alle modellen uit de serie Sigma Sport Aura laten zien

In het kort

Lichtduur
Lichtduur
390 min
Zichtbereik
Zichtbereik
45 m
Montage gereedschapvrij
Montage gereedschapvrij
Ja

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen
Voorlicht
Lichtbron:
LED
Lichtsterkte:
35 Lux
Lichtduur:
390 min
Zichtbereik:
45 m
Achterlicht
Lichtbron:
LED
Lichtduur:
300 min
Energievoorziening
Stroombron:
Accu/Batterij
USB-aansluiting:
ja
Belangrijkste informatie
Uitrusting:
parkeerlicht
Functies
Beschermingsklasse:
IPX4
Houder
Montage houder:
Flexibele siliconen houder
Montage gereedschapvrij:
Ja
Afmetingen
Gewicht:
90,00 g
Levering
Inclusief:
Houder
Levering:
1 x Sigma Aura 35, 1 x Sigma Nugget II
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1042196
EAN
4016224173600

Meningen van klanten

4.5
77 Klantenbeoordelingen
1 Ster
4
2 Sterren
4
3 Sterren
1
4 Sterren
12
5 Sterren
56
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
SIGMA SPORT Aura 35/Nugget II USB-Verlichtingsset
Tomas
Viel eraf en brak
Vertaald uit Zweedse Naar origineel
Het achterlicht past goed en werkt goed. De koplamp deed het prima toen hij werd achtergelaten, op een dag viel hij eraf op een klein hobbeltje en ging de straat op. Daarna werkt de lamp niet. Triest.
20.10.2023
SIGMA SPORT Aura 35/Nugget II USB-Verlichtingsset
Kay
Goede passieve veiligheid
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Het achterlicht is helder en beide lampen hebben een goede batterijduur. Maar om goed te kunnen zien in het donker heb je aan de voorkant meer lichtopbrengst nodig. Met deze compacte combinatie blijf je in ieder geval goed zichtbaar als het daglicht het begeeft.
18.04.2023
SIGMA SPORT Aura 35/Nugget II USB-Verlichtingsset
Kristina
Stijlvol - optimale functie
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik ben zeer tevreden en blij elke keer als ik het licht aandoe. Ik vind het goed dat je de voorlamp in de spaarstand kunt zetten. Is makkelijk in elkaar te zetten en ziet er goed uit
26.03.2023