Online fietsenwinkel
Trap, ren, zwem! | Mix het deze zomer

SixSixOne

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

SixSixOne - USA fietskleding

Bij stoere sporters die hun fiets gebruiken voor freeriden, downhill en dirt jump hoort en stevige helm die het gezicht beschermd. SixSixOne is afkomstig uit Amerika en maakt producten voor stoere fietsers. Van fietshandschoenen tot complete helmen, SixSixOne is het juiste adres voor kwaliteit, stevigheid en tevens design. Deze en veel meer andere fietsproducten kunt u voordelig aanschaffen bij fietswinkel Bikester. SixSixOne Online Shop

SixSixOne fietskleding met bescherming

Wanneer de fiets niet alleen voor recreatief gebruik wordt genuttigd maar ook voor het uithalen van trucs, komt de fietskleding van SixSixOne erg goed van pas. Deze zijn speciaal gemaakt om het lichaam extra te beschermen op die plekken waar men makkelijk blessures op kan lopen. En wie zegt dat een fietshelm lelijk is? SixSixOne maakt ze zo dat ze precies bij de look van de BMX’er passen!

SixSixOne online bij Bikester

De SixSixOne zijn niet alleen mooi ontworpen, ook zijn ze compleet betaalbaar voor mensen met ene kleiner budget. Een BMX helm is er al vanaf 30 euro en de Full Face helmen beginnen vanaf 60 euro. Naast de voordelige prijs kunt er vanuit gaan dat SixSixOne garant staat voor top kwaliteit.