Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

XLC KS-B01 Zijstandaard 26-28", zwart

ID: 373552

Adviesprijs € 47,00
€ 37,99
- 19 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

XLC KS-B01 Zijstandaard 26-28", zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Als de betreffende framegeometrie het gebruik van een conventionele zijstandaard niet toelaat, kan deze XLC-standaard de ultieme oplossing zijn. De montage vindt hier plaats door middel van een CNC gefreesde klem op de trapaschaal en 2 gemonteerde hoekringen maken extra verstelmogelijkheden mogelijk.

Details

  • Montage op de lagerschaal
  • compatibel met Shimano Hollowtech II & TRUVATIV Giga pijp (BB Cup 44 mm)
  • bijzonder geschikt voor racefietsen & MTB carbon frames
  • instelbaar door 2 gemonteerde hoekschijven
  • met stal, brede rubberen basis, verkortbaar
  • Gewicht ca. 155 g
  • Lengte: 352 mm

In het kort

Lengte instelbaar
Lengte instelbaar
ja
Materiaalsoort
Materiaalsoort
Aluminium
Geschikte wielmaten
Geschikte wielmaten
26'', 27.5'', 28''

Uitrusting

Doel
Trekking, Fietsreizen, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Cross
Belangrijkste informatie
Type:
zijstandaard
Materiaalsoort:
Aluminium
Geschikte wielmaten:
26'', 27.5'', 28''
Afmetingen
Lengte instelbaar:
ja
Modeljaar
2023
Artikelnummer
373552
EAN
4032191753676

Meningen van klanten

2.3
3 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
1
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
0
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
XLC KS-B01 Zijstandaard 26-28", zwart
Frasset
Voorkomen
Vertaald uit Zweedse Naar origineel
Slecht: -geen instructies inbegrepen. Zelfs geen foto van het product gemonteerd. het contactvlak tegen het fietsframe bestaat uit metaal. Geen rubber dat de lak beschermt of bijdraagt aan wrijving. Het resultaat is dat het hele pakket onder belasting draait, om uiteindelijk los te komen. Dit is ongeacht hoe hard u de schroeven aandraait. - de lengte van de arm was te lang voor mijn fiets (52") -werkt absoluut niet op alle fietsen (geen universele oplossing) Mooi zo: -gemakkelijk, zou in theorie op de juiste fiets kunnen werken Samenvatting: Vermijd als de pest
09.10.2021
XLC KS-B01 Zijstandaard 26-28", zwart
John's Dad Jim
1 of 5?
Vertaald uit Poolse Naar origineel
Ik heb een fiets met een 26 "wiel. Ik heb lang nagedacht over de mening van deze kraal. Het is verbazingwekkend, het idee is briljant, de kwaliteit van de materialen is geweldig, maar de uitvoering is tragisch en de werking ervan is een nachtmerrie. Laat ik beginnen met de voordelen: het idee en de montage op de trapas, eenvoud en goede kwaliteit van materialen, esthetiek en passen in de fiets - dit is geen typische voettekst die je van een afstand laat weten dat dit het hoofd van de fiets is. familie - is subtiel en voorzichtig verbergt onder de achterste driehoek van het frame in dit opzicht is een sprookje, een openbaring. Als ik deze aspecten en het idee zelf zou moeten beoordelen, zou ik het 6 van de 5 sterren geven. Maar nee. Zo eenvoudig zal het niet zijn. Nu voor de nadelen: ten eerste, om de voet goed te laten werken, werd een ring op het lager geplaatst (waardoor het vouwt en ontvouwt). Veel te dikke pad. Effect? Nadat de voet is uitgevouwen, begint hij er loodrecht op weg te bewegen, waardoor de indruk wordt gewekt dat hij op het punt staat af te breken. Ten tweede, doordat de hiel weg beweegt, wordt het zwaartepunt van de fiets geschud - het is voldoende om lichtjes op het zadel te tikken en de hele fiets kantelt. Daarnaast is het rubber aan het uiteinde van de voet iets onstabiel. Bovendien geeft de fabrikant geen instructies (reclame maken voor zijn product als passend bij het 26 "en 28" wiel), en het vertalen van de hiel naar een groter wiel is helemaal niet gemakkelijk en het is helemaal niet intuïtief. Niet alleen dat, het lukte me om een derde type transmissie te vinden - hoe? Ik weet het niet, vraag het niet, zwarte magie. Maar ik heb deze footer niet opgegeven en heb hem teruggestuurd. Ik vond het idee van montage op een trapas teveel leuk en wilde een "schoon" frame. Dus wat moest ik doen? Het vervangen van de ring op het lager hielp niet, dus ik moest het afslanken door het af te vijlen om het dunner te maken. Hierdoor werd de voet na het openen wat stabieler. Ik merkte ook dat het een beetje kort was, dus ik nam een handinrijger, boorde de draad in de kraalbuis (het is hol), voegde een 30 mm-schroef toe met twee schroefdoppen en deed rubber op het uiteinde ervan. Ik heb zwarte elektrische tape op deze wijziging aangebracht. Werkt het? Het werkt natuurlijk eindelijk. Ziet het er slecht uit? Verrassend nee, dit is de punt van de schoen, ze zien er nooit geweldig uit, dus deze wijziging valt ook niet op. En dit alles in de duurste voettekst die ik ooit heb gezien. De producer zou zich echt moeten schamen.
11.03.2021
XLC KS-B01 Zijstandaard 26-28", zwart
Sev
Goed steunpilaar voor het niet standaard frames
Vertaald uit Franse Naar origineel
Deze standaard is geïnstalleerd op een stalen cyclocross fiets frame met geen plannen voor een stand (Genesis Iron Cross). Tijdige levering en eenvoudige installatie in 10 minuten. Het product en een goede kwaliteit, niet trillen wanneer de motor broodjes en goed gestabiliseerd op een stilstand. Ik heb net de prijs een beetje hoog in vergelijking met andere modellen, maar het wordt betaald aanpassingsvermogen.
29.05.2014