U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.


E-bikes

(4 Producten)

  Framemaat cm Let op dat de framemaataanbeveling een eerste oriëntering is. Been- en romplengte kunnen sterk variëren. Een exacte berekening van de juiste maat kunt u vinden op de productpagina van het gekozen model.

Gekozen:

  Bereik (km)

 • 40 150

  Gewicht (kg)

 • 20,58 21,39

  Schakeltype

Gekozen:
 •  
 •  

  Aantal versnellingen

 • 9 11

  Geslacht

Gekozen:
 •  
 •  

  Kleur

Gekozen:
 •  

  Prijs (€)

 • -
  Bevestigen

  Klantenbeoordelingen

Gekozen:
SORTEREN
Pagina1van
1
 
SORTEREN
Pagina1van
1

Ebikes solden - Fietsen online shop bij Bikester

U houdt van fietsen, maar is er wel is een moment dat het gewoon even niet gaat? Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke manier om van A naar B te komen? Een fiets met een elektrische motor is misschien precies waar u naar op zoek bent. De elektrische fiets of Pedelec zijn veel voorkomende termen voor een fiets dat is aangebracht met een elektrische motor. De motor is alleen een hulpmiddel. De motor wordt aangedreven door de slagen die u maakt met de fietspedalen. Een heuvel op fietsen kost nu haast geen moeite meer, zoals dat bij een dames stadsfiets of singlespeed racefiets bijvoorbeeld wel zo is. Elektrische fietsen en pedelecs koopt u bij bikester

Elektrische fiets – De nieuwe trend!

In het verleden waren voornamelijk oudere mensen geïnteresseerd in pedelecs. Echter, door technische ontwikkelingen voor elektrische fietsen zijn ze tegenwoordig ook in trek bij de wat jongere mensen. Met de geïntegreerde motor zijn pedelecs uiterst geschikt voor heuvelachtig terrein als ook voor de dagelijkse normale route en comfortabele lange tochten! Dit betekend dat u niet vermoeid zult zijn en lekker kunt genieten van het uitzicht en mooie landschappen. Ook de elektrische fiets is te gebruiken op de tacx rollentrainer, zodat u zelfs in de winter kan blijven fietsen.

Uw perfecte elektrische fiets op bikester.be

Deze nieuwe trend laat u niet alleen genieten van het rijden op een fiets zonder al te veel moeite, maar het maakt het fietsen ook een ontspannende ervaring. Een elektrische fiets is een fiets die is voorzien van een accu en een hulpmotor die door deze accu wordt aangedreven. De hulpmotor drijft het achterwiel van de elektrische fiets aan wanneer u hier om vraagt. Door de hulpmotor krijgt u op een elektrische fiets tijdens het fietsen ondersteuning. Op een elektrische fiets is het net alsof iemand u altijd een duwtje in de ruk geeft of alsof u altijd met wind in de rug fietst.

Een elektrische fiets met trapondersteuning is voor jong en oud

Tijdens het wegfietsen krijgt u een goede ondersteuning waardoor u sneller van het stoplicht weg kunt fietsen en eenmaal op snelheid houdt u deze snelheid gemakkelijker aan. En niet iedereen zal zien dat u op een elektrische fiets zit. De accu is weggewerkt in het fietsframe en de hulpmotor is weggewerkt in het achterwiel. Waaraan mensen wel merken dat u op een elektrische fiets zit is de souplesse waarmee u van het stoplicht wegfietst. De meeste elektrische fietsen kunt u in 3 of meer standen inschakelen. Op de hoogste stand heeft u de meeste ondersteuning. Gemiddeld heeft een elektrische fiets een actieradius van ongeveer 80 kilometer waarna u de elektrische fiets weer een paar uur moet opladen. Met een elektrische fiets moet u wel meetrappen, het is een fietsondersteuning, het is niet mogelijk dat de elektrische fiets u zonder meetrappen kan voorstuwen. Een elektrische fiets is voor iedereen die een beetje ondersteuning bij het fietsen kan gebruiken, zowel jong als oud. Elektrische fietsen ziet u tegenwoordig steeds vaker. Of eigenlijk ziet u ze meestal niet eens want elektrische fietsen vallen eigenlijk helemaal niet op. Het zijn gewoon uitziende luxe comfortabele stadsfietsen. Het enige waar u elektrische fietsen aan kunt herkennen in de elektrische motor in het achterwiel en de iets bredere fietsstang in het frame. Deze bredere stang is waar die li-ion accu zit.

Ebikes hebben een motor die de fietser een duwtje in de rug geeft

De elektrische motor is een ondersteuningsmotor die de elektrische fietsen ondersteund. Maar de motor is niet krachtig genoeg om de hele fiets alleen voor te duwen. Op elektrische fietsen fietst u dus zelf alleen biedt de elektrische motor extra ondersteuning zodat u lichter hoeft te trappen en soepeler kunt fietsen. Vooral bijvoorbeeld wegfietsen bij het stoplicht is met elektrische fietsen stukken makkelijker omdat de motor ondersteuning geeft zodat u gemakkelijk kunt optrekken. Op de rechte weg voelen elektrische fietsen alsof u altijd wind mee heeft of bergaf fietst. Het fietsen gaat met elektrische fietsen gewoon een stuk soepeler en gemakkelijker.

Ebikes hebben een actieradius van ongeveer zeventig kilometer

Met elektrische fietsen, afhankelijk van het model en het merk kunt u ongeveer gemiddeld zeventig kilometer fietsen voordat u de elektrische fiets opnieuw moet opladen. Over het algemeen is 70 kilometer voor een dag fietsen natuurlijk ruim voldoende. De actie radius van elektrische fietsen is natuurlijk ook afhankelijk van hoe u hard u fiets en dus hoeveel u de elektrische hulpmotor gebruikt.


Klantenservice
Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze experts!
Ma. t/m vr. 10u.-18u.
025 880850
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op u.4
Tevreden klanten
Bent u tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!
Schrijf een beoordeling