Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

spanninga Elips XB Batterij Achterlicht, zwart

ID: 983456

Adviesprijs € 23,50
€ 21,99
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

spanninga Elips XB Batterij Achterlicht, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De ELIPS wordt aangeboden in 3 versies: batterijgevoed, dynamo aangedreven en in een versie die compatibel is met e-bikes (spanningsbereik 6-36VDC). Het elegante ELIPS-achterlicht is voorzien van een baanbrekende, unieke Light Line-technologie. 6 superheldere LED's en de geïntegreerde grote Z-reflector bieden optimale veiligheid en een uitstekende kijkafstand van achteren en opzij (320° zicht). Alle 3 de modellen passen op alle soorten draagmaten met 50 mm en 80 mm boutafstand. 

Vermogen
Het model op batterijen is uitgerust met 2x AAA-batterijen (inbegrepen bij het achterlicht) en biedt een brandduur van meer dan 50 uur. Het heeft een acculaadindicator en de accu's kunnen eenvoudig zonder gereedschap worden vervangen.

Details

  • Lichtopbrengst: 13 candela

In het kort

Stroombron
Stroombron
Accu/Batterij

Uitrusting

Doel
Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport
Belangrijkste informatie
Uitvoering:
Achterlicht
Uitrusting:
Met reflector
Lichtbronnen
Lichtbronnen:
LED
Details lichtbronnen:
6 rode LED's
Zichtbaarheid:
600 m
Afmetingen
Gewicht:
90,00 g
Levering
Inclusief:
Batterijen
Energievoorziening
Stroombron:
Accu/Batterij
Details stroombron:
Batterijen 2 x AAA 1,5 V
Modeljaar
2022
Artikelnummer
983456
EAN
8715117021948

Meningen van klanten

4.5
6 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
1
4 Sterren
1
5 Sterren
4
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
spanninga Elips XB Batterij Achterlicht, zwart
Christian
Batterij achterlicht
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De lamp voelt aan alle beschreven eigenschappen 100 procent en was naar mijn mening de juiste aankoopbeslissing. Zelfs als het defect helaas al door andere klanten is beschreven, zijn de helaas al bevestigde bevestigingsbouten, natuurlijk op de verkeerde plaats, namelijk de buitenste 80 mm afstand, ook gebeurd. Helaas ontbraken de benodigde afsluitdoppen voor de nu bestaande gaten van de buitenste bevestigingspunten bij gebruik van de voorgestanste binnenste 50 mm bevestigingspunten, wat onvermijdelijk leidt tot verlies van de anders uitstekende waterdichtheid van de lamp. In ieder geval dient de verkoper ook de fabrikant opnieuw te benaderen om te voorkomen dat de bevestigingsbouten in de fabriek voorgemonteerd worden en liever de bouten met moeren etc. los bijgesloten te hebben als montagetoebehoren. Anders worden er twee doppen meegeleverd. Ik moest nu een montageplaat uit aluminiumplaat snijden en de lamp erop monteren en vervolgens de unit op het bagagerek bevestigen. Daarom in de beoordeling slechts 4 van de 5 sterren. De lamp is echter nog zoals af fabriek geleverd en is dus waterdicht en staat niets een eventuele latere garantieclaim in de weg. Afgezien daarvan, voor mij een klein defect, een geweldig achterlicht, extreem goede verlichting en zichtbaarheid, tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Duidelijk aankoopadvies voor iedereen die een beetje kan sleutelen!
27.01.2022
spanninga Elips XB Batterij Achterlicht, zwart
David
ik raad aan
Vertaald uit Franse Naar origineel
Snelle montage, zeer goede verlichting. Ik heb uiteindelijk 2 . besteld
07.08.2021
spanninga Elips XB Batterij Achterlicht, zwart
Regina
Heel zichtbaar
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De lichtopbrengst is perfect, ook als het donker is. De montage is echter slecht opgelost. De specificatie 5 en 8 cm is misleidend. Voorgeboorde gaten liggen slechts 8 cm uit elkaar. Dat u voor de montage een boormachine nodig heeft, kan niet de oplossing zijn. En als je de gaten toch boort, heb je twee vrije gaten waarin water ongehinderd kan binnendringen. Dan moeten er in ieder geval rubberen hoezen worden meegeleverd.
12.03.2021