Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

spanninga Lineo XB Batterij Achterlicht, zwart

ID: 983465

Adviesprijs € 22,90
€ 19,99
- 12 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

spanninga Lineo XB Batterij Achterlicht, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Wil je iets unieks? LINEO is het eerste achterlicht op de markt met 2 opvallende lichtlijnen aan de onderkant van het licht, die de fiets een bijzonder en onmiskenbaar design geven.

Details

  • Lichtbron: 10 cd
  • met batterij-indicator
  • Lichte duur: 180h

In het kort

Stroombron
Stroombron
Accu/Batterij

Uitrusting

Doel
Trekking, Fietsreizen, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Cross
Belangrijkste informatie
Uitvoering:
Achterlicht
Lichtbronnen
Lichtbronnen:
LED
Details lichtbronnen:
2 rode LED's
Zichtbaarheid:
600 m
Afmetingen
Gewicht:
120,00 g
Levering
Inclusief:
Batterijen
Energievoorziening
Stroombron:
Accu/Batterij
Details stroombron:
Batterijen 2 x AA 1,5V AA
Modeljaar
2022
Artikelnummer
983465
EAN
8715117017033

Meningen van klanten

4.0
7 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
1
3 Sterren
0
4 Sterren
4
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
spanninga Lineo XB Batterij Achterlicht, zwart
Rengenier
Lineo XB
Ik ben nooit onder de indruk geweest van de kwaliteit van achterverlichting die aan de bagagedrager bevestigd moet worden. Plastic, plastic en nog eens plastic met als gevolg dat één val van of met je fiets vaak het einde is van je achterlicht. Dat geldt ook voor deze (mijn tweede), maar deze ziet er goed uit en behalve dat is dit model in ieder geval waterdicht, de aan/uit knop is van goede kwaliteit en hij gaat vrij makkelijk open en weer dicht. Er zit een waarschuwingslampje op de bovenkant dat gaat knipperen als de batterijen bijna leeg zijn. Behalve als je er oplaadbare batterijen in doet, door het lagere voltage knippert het waarschuwingslampje continu waardoor ik er daadwerkelijk aan denk om hem uit te zetten. Best handig dus. As good as it gets, is mijn kwalificatie.
06.05.2021
spanninga Lineo XB Batterij Achterlicht, zwart
Rengenier
Line XB
Ziet er gedistingeerd uit en geeft voldoende licht, de aan/uit knop is ook goed. Dit is mijn tweede van dit type. Dit soort achterlichten is niet sterk, als je fiets één keer valt is het meestal einde verhaal. Helaas ben ik nog nooit een steviger alternatief tegengekomen. Wat wél heel fijn is, is dat hij maar twee standen kent, aan en uit.
29.04.2021
spanninga Lineo XB Batterij Achterlicht, zwart
Niclas
Teleurgesteld
Vertaald uit Zweedse Naar origineel
Bij het verdelen van de lamp om toegang te krijgen tot de batterijen, kwam er een gladde pakking, vergelijkbaar met een rubberen band, los. Was helemaal niet meer te bevestigen maar moest worden gelijmd. Dit product niet aanbevelen.
13.11.2020