Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

SQlab 710 Short Handvaten

ID: 1162928

€ 39,95
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Diameter
  • Choose Diameter
    S sold out online
    M sold out online
    L sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

SQlab 710 Short Handvaten

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De 710 Short met korte, rechtse kant voor twist shifts (bijv. Rohloff, Nexus, Alfine). De levering omvat een paar handgrepen. 

De combinatie van veilige grip en comfort stond bij de ontwikkeling van de 710 centraal. De voorkeur gaat uit naar de comfortgerichte mountainbike of de sportieve trekkingfiets. Door de perfecte pasvorm hebben de fietsgrepen op beide vlakken een goed figuur geslagen. De leveringsomvang omvat een paar handgrepen. De reliëfvleugel, die ver naar buiten is geplaatst en laag naar beneden wordt getrokken, maakt ruimte vrij voor een veilige grip van het handvatlichaam in alle situaties. Het verhoogde uiteinde van de handgreep biedt plaats aan de buitenkant van de hand en zorgt voor ondersteuning van de hand. De binnenzijde is hoger in niveau en zorgt zo voor de natuurlijke positie van de hand. De Ergobar, een golfvormige verhoging aan de voor- en onderkant van de voor- en onderkant, biedt de vingers een veilige grip en optimale houvast.

Tijdens de productontwikkeling is de klemming van buiten naar binnen verplaatst. Dit verhoogt de demping en het comfort aan de buitenkant van de hand. De SQlab-greepenserie is daarom niet meer compatibel met draaigrepen. Verschillende rubbermengsels zorgen voor een perfecte grip en een hoog comfort. We gebruiken alleen de best mogelijke materialen. Dit garandeert u een lange levensduur en geen kleverigheid van het greeprubber. De individuele grijpbreedte is bepalend. Bij de 710 handgreep verschillen de maten in diameter, lengte en vorm.

Details

  • Omtrek (gemeten op 1/3 van de totale lengte): 102,6 mm

In het kort

Gewicht
Gewicht
165,00 g
Model
Model
schroefhandvatten

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Trekking, Fietsreizen, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Allround / Beginners, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Cross
Belangrijkste informatie
Vorm:
Ergo-handgreep
Model:
schroefhandvatten
Afmetingen
Lengte (mm):
136
Gewicht:
165,00 g
Materiaal
Materiaal:
0-60
Modeljaar
2024
Artikelnummer
1162928

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product