Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

SQlab 711 Tech & Trail 2.0 Handvatten

ID: 1364157

Adviesprijs € 34,95
€ 17,99
- 48 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Diameter
  • Choose Diameter
    S sold out online
    M sold out online
    L sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

SQlab 711 Tech & Trail 2.0 Handvatten

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Ergonomische MTB-grepen voor gebruik op de lange afstand en tijdens wedstrijden 
De voordelen van de grip zijn het meest merkbaar aan het einde van een harde marathon, maar ze vergroten ook het plezier op lange tochten of scherpe after-work ronden. De 711-grip van SQlab heeft de perfecte gripergonomie voor langeafstandsritten en wedstrijden op sportieve mountainbikes. Een goed doordachte, zeer ergonomische vorm biedt een bijzondere gripveiligheid en comfort. De klemming is tijdens de productontwikkeling van buiten naar binnen verplaatst. Dit verhoogt de demping en het comfort aan de buitenkant van de hand. Bovendien is het buitenste contactvlak vergroot, zodat het comfort op het niveau van een vleugelgreep ligt. Zo rond als nodig en zo vlak mogelijk: Bij de handgreep 711 wordt het contactvlak aan de buitenkant platgedrukt. Dit vermindert de drukpieken vele malen. De veiligheid van de handgreep wordt ondersteund door de Ergobar, een vlakke, licht hoekige onderzijde van de handgreep, en biedt de perfecte vormpassing. Hierdoor kan het handvat losjes worden geleid en kan de fiets tegelijkertijd veilig worden bediend. Verschillende rubbermengsels zorgen voor een perfecte grip en een hoog comfort. De hoogwaardige materialen garanderen een lange levensduur en voorkomen dat het greeprubber gaat plakken. Voor een optimale grip en comfort is de individuele grijpbreedte van cruciaal belang, daarom verschillen de maten van de 711 handgrepen in diameter en vorm.

Greepbreedte en -grootte
De greepbreedte (zie informatie over de omtrek) is de meting van het puntje van de middelvinger tot aan de krokodil van de duim. Want dat is precies hoe je het handvat omsluit. De SQlab-greepmaten verschillen in diameter, lengte en vorm.

Interne klemmen voor extern comfort 
Met de 711-greep wordt de demping aan de buitenzijde tot in het kleinste detail geoptimaliseerd door het materiaal daar te verhogen. Bovendien zit de klemming aan de binnenkant en zit de klembus alleen in het binnenste derde deel van het handvat. Het handvat is dan ook iets moeilijker te monteren, maar met een beetje remreiniger glijdt het wel heel gemakkelijk op het stuur en is het na een paar seconden bomvrij.

hoekige en platte ergo-vorm
De handgrepen zijn rond. En omdat het gemakkelijk is, zijn de handgrepen meestal ook rond. Maar de vingers zijn allesbehalve rond. Ze glijden makkelijker af op iets ronds. Alleen als de vorm perfect is, heb je alles onder controle en heb je de motor onder controle. De ergobar is een golfvormige verhoging aan de onderkant. Dit resulteert in een vlakke, licht hoekige greepbasis die perfect is voor uw hoekige vingers. De lichte golfvorm van de ergobar weerspiegelt de verschillende vingerlengtes van je hand.

Drukmetingen
Het vlakke contactoppervlak en het extra zachte materiaal aan de buitenkant van de SQLab 711 Tech en Trail Grips
de druk te verminderen tot een volledig nieuw niveau voor MTB-grepen. (Deze drukmetingen worden uitgevoerd met een elektronische drukmeetfolie/mat)

Klaar voor Innerbarend
Op de MTB lange afstand wordt in ieder geval het gebruik van binnenbanden aanbevolen. De 711 handgrepen zijn Innerbarend klaar.

Details

  • rond als nodig is voor een goede ergonomie en zo plat mogelijk voor veel oppervlaktecontact
  • Klaar voor Innerbarend - SQlab 411 Innerbarends upgradebaar
Alle modellen uit de serie SQlab 711 laten zien

In het kort

Model
Model
schroefhandvatten
Ontwikkeld voor E-Bikes
Ontwikkeld voor E-Bikes
ja

Uitrusting

Doel
Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail
Functies
Ontwikkeld voor E-Bikes:
ja
Eigenschappen:
Schroefslot
Belangrijkste informatie
Vorm:
Ergo-handgreep
Model:
schroefhandvatten
Modeljaar
2024
Artikelnummer
1364157

Meningen van klanten

4.3
4 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
1
4 Sterren
1
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
SQlab 711 Tech & Trail 2.0 Handvatten
Harald
Geen verdoofd gevoel meer aan de buitenhand
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Zelfs bij de eerste uitgang was de drukpiek op de buitenste hand die onmiddellijk merkbaar was bij andere grepen, vergezeld van een pijnlijk gevoel van gevoelloosheid, alsof hij werd weggeblazen. Nu kan ik weer van begin tot eind genieten van de tochten. Zeer veel lof voor SQlab! Het rubber is wat zachter en iets "plakkerig", wat de hobbels mooi dempt en de grip op MTB's vergroot. Waarschijnlijk is het zo bedoeld. De "Stuby" trekkinggrepen zijn harder. Ik ben enthousiast over de 711.
30.12.2021
SQlab 711 Tech & Trail 2.0 Handvatten
Gerald
Sqlab 711 fietsgrepen
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Geweldige handvatten Ergonomie pasvorm Ligt lekker in de hand Bovenkant
25.11.2021
SQlab 711 Tech & Trail 2.0 Handvatten
Josh
Geweldig voor grote handen
Vertaald uit Engelse Naar origineel
Ik heb altijd geworsteld met handvatten die niet groot genoeg zijn voor mijn handen, maar deze zijn geweldig. De niet-uniforme vorm kost wat tijd om te wennen, maar verder zijn ze geweldig
23.09.2021