Fietsen Online Shop - Bikester
Mid-Season Korting - bespaar tot 60%

SRAM X9

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

SRAM X9 groep voor optimale prestaties

Het doorvoeren van minimale aanpassingen, continue verbeteringen en revolutionaire verbeteringen is de basis van de productontwikkeling van SRAM. De kleine veranderingen die ze bij ieder ontwerp doorvoeren, leiden uiteindelijk tot ongeëvenaarde prestaties. En voor echte mountainbike-fanaten is er natuurlijk niets dat meer voldoening geeft dan het rijden van de ultieme rit. Bent u op zoek naar het beste van het beste? Dan zijn de producten van SRAM u op het lijf geschreven.

SRAM X9: gear voor uw ultieme rit

Deze sterke en vooruitstrevende basis van SRAM maakt dat de producten in de lijn SRAM X9 van topkwaliteit zijn. De onderdelen voor uw versnellingen zijn ontwikkeld om alle omstandigheden die u maar kunt bedenken aan te kunnen en u te helpen de ultieme rit te rijden:

  • Eindeloze klimmen en technische afdalingen
  • Van steile, eindeloze klimmen tot snelle, technische afdalingen, van scherpe bochten tot alle denkbare ondergronden. Met SRAM X9 onderdelen op uw cross country fiets wisselt u soepel van versnelling en kunt u sneller meer verschillende terreinen dekken.
  • Met SRAM X9 uw dagtocht krachtig afsluiten
  • Een dagtocht vergt heel wat energie en uithoudingsvermogen, zeker in het begin als uw drinkrugzak nog vol zit met drinken en voedsel. De betrouwbare en lichtgewicht crankset zorgt ervoor dat u uw momentum kunt behouden voor het écht moeilijke werk. Of u nu naar de finish sprint of een dagtocht krachtig af wilt sluiten: uw beste rit begint met gear van SRAM X9.
  • SRAM X9 helpt je uit de berm
  • In de berm belanden: het kan iedereen overkomen. Bent u eenmaal in een ruige bebossing beland, dan helpt SRAM X9 u weer het goede pad op. Dankzij de lichtgewicht technologie die reageert op iedere mogelijke situatie, bent u zonder problemen zo weer back on track!. U heeft hooguit wat huidverzorging nodig na de onbedoelde omweg.

SRAM X9 bestellen bij Bikester

De producten in de lijn van SRAM X9 zijn eenvoudig te bestellen via de Bikester webshop. Heeft u uw keuze gemaakt? Plaats dan het product in uw winkelmandje en vul de benodigde gegevens. Uw bestelling komt zo spoedig mogelijk naar u toe!