Fietsen Online Shop - Bikester
Mid-Season Korting - bespaar tot 60%

SRAM XX

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • grijs

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
SRAM MTB XX Kettingblad 10-speed, 80 mm, grijs
SRAM MTB XX Kettingblad 10-speed, 80 mm, grijs grijs
SRAM
MTB XX Kettingblad 10-speed, 80 mm, grijs
€ 27,00 € 22,99
  • Varianten: 26T28T
- 15 %

Een SRAM XX versnellingsmechanisme voor je mountainbike

Een SRAM XX is een belangrijk onderdeel voor de terreinfiets, de mountainbike. Dit exacte schakelmechanisme voor versnelling op de mountainbike monteer je op het frame van de fiets . Dit exclusieve schakelmechanisme is zeer duurzaam en nauwkeurig afstelbaar. Je kunt er snel en heel precies mee schakelen naar een lagere of hogere trapsnelheid. De SRAM XX maakt tien versnellingen op de mountainbike mogelijk en is van lichtgewicht materiaal gemaakt, van koolstofvezels. De SRAM XX maakt deel uit van de ruime online collectie fietsonderdelen in de webshop van Bikester en is hier simpel en voordelig te bestellen. Bekijk gelijk het online assortiment fietsonderdelen op Bikester.be.

De SRAM XX is sterk

De derailleurwielen van de SRAM XX zijn bevestigd op keramische lagers. Op technisch vooruitstrevende wijze is de exactheid van de versnellingsopties vastgesteld en aangebracht in het mechanisme. Een mountainbike kan niet meer zonder deze SRAM XX. Ook de kleinste onderdelen kun je via Bikester.be bestellen. Tandwieltjes, schroeven, lagers, al deze onderdelen voor de SRAM XX vind je gunstig geprijsd in het actuele aanbod in de online shop. Dit schakelmechanisme heeft een aantal voordelige eigenschappen:

  • sterk en duurzaam
  • exact afstelbaar
  • lichtgewicht

Bestel de onderdelen voor de SRAM XX op Bikester.be

Een sterk en snel schakelmechanisme is een essentieel onderdeel van de mountainbike. Omdat een mountainbike speciaal ontworpen is om lastige terreinen op je fiets te kunnen bedwingen en je regelmatig veel kracht moet zetten om de fiets een heuvel op en af te krijgen, is een sterk versnellingsmechanisme een must. Je kunt elk terrein bedwingen met behulp van de SRAM XX en je kunt je snelheid direct en heel nauwkeurig op het type terrein aanpassen. Je moet er niet aan denken dat het schakelmechanismevoor de tien mogelijke versnellingen het onderweg begeeft, terwijl je over lastig terrein rijdt. Je moet echt kunnen rekenen op je schakelmechanisme. Gelukkig is de SRAM XX deze hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid en kan je zeker op dit essentiële onderdeel van de mountainbike bouwen. Kom direct naar nikester.be om eens uitvoerig rond te kijken in onze online shop naar het assortiment fietsen, onderdelen en de SRAM XX. Je kunt dan ook gelijk een SRAM XX online kopen of bestellen. Ook kun je de kleine onderdelen kopen of bestellen, die je voor dit geavanceerd versnellingsmechanisme nodig hebt.