Fietsen Online Shop - Bikester
Code "dhb20" voor alle producten van dhb
Unfortunately the desired product is currently sold out

Stages Cycling Stages Bike SB20 Smart Bike

ID: 1253613

€ 3.149,00
BTW inbegrepen., gratis verzending

Unfortunately the desired product is currently sold out

Online niet beschikbaar

In het kort

Weerstandinstelling
Weerstandinstelling
elektronisch

Productomschrijving

Stages Cycling Stages Bike SB20 Smart Bike

De uitgebreide knowhow als indoorbikefabrikant van Stages combineert met het unieke fiets-DNA en de trainingsexpertise. De uitgebreide connectiviteit van de SB20 Smart Bike met virtuele trainingsplatformen zoals ZWIFT, Trainerroad en vele andere, en de absolute rijeigenschappen zorgen voor leuke en efficiënte trainingssessies.

De SB20 Smart Bike is gezamenlijk ontworpen door Stages binnen- en buitenexperts en beschikt over een robuust frame, onovertroffen stabiliteit en duurzaamheid, en een groot aantal functies voor een revolutionaire rijervaring.

De onderhoudsvrije aandrijving met koolstofvezeltechnologie zorgt voor vrijwel geruisloze binnenkilometers, zelfs bij hoge weerstandsniveaus. Compromisloze instelfuncties, uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en bovengemiddelde functionaliteit zorgen voor een eigen trainingservaring in een klasse.

Absolute rijeigenschappen voor een compromisloze rijervaring.
Het hart van de SB20 Smart Bike wordt gevormd door een soepel lopende, geluidsarme eenheid die tot 3000 watt weerstand kan opbouwen en een ongelooflijk realistische rijervaring biedt, zelfs met elektronische schakelingen. Zelfs bij een hoge cadans, bij het trappen of uitrollen, zorgt het oversized vliegwiel voor een rijervaring en maximaal rijplezier in een eigen klasse.

Onbeperkte connectiviteit.
De SB20 Smart Bike is geoptimaliseerd voor de meest populaire binnenfietsplatforms, zoals ZWIFT, Trainer Road, Sufferfest en andere, met ANT+ en Bluetooth-connectiviteit voor alle besturingsmodi.

Macht in een klasse apart.
Nauwkeurige vermogensmeting door een tweezijdige Stages Powermeter van de nieuwste generatie. De Stages Powermeter meet betrouwbaar en nauwkeurig de prestatiegegevens, echt en in de wereld van Watopia - verschillende Tour de France-overwinningen spreken voor zich.

De toekomst begint nu.
De SB20 Smart Bike wordt standaard geleverd met remhendels, geïntegreerde versnellingsknoppen en aparte schakelopties voor sprintintervallen. Er zijn geen grenzen aan de persoonlijke smaak - de functie van elke versnellingspook kan individueel worden geprogrammeerd, en u kunt kiezen tussen verschillende virtuele aandrijvingen en een verscheidenheid aan populaire opstellingen. De functionele remhendels en bedieningsknoppen luiden een nieuw tijdperk van virtuele training binnenshuis in.

Details

  • Aandrijving met Gates Carbon Drive Koolstofvezelriem
  • Vermogensmeting via Stages Power LR (vermogensmeter aan beide zijden)
  • Meter: +/- 1.5%
  • Max. Macht: 2200 watt bij 130 omwentelingen per minuut
  • Q-Factor: 157mm
  • ideale lichaamsgrootte: 1,47m tot 2,08m
  • Max. Het gewicht van de bestuurder: 158 kg
  • Positie-instellingen (Stack/Reach, Zadelhoogte en zadelpositie) kan direct van de buitenfiets naar de SB20 Smart Bike worden overgezet
  • 25% max. virtuele hellingen (op Zwift)
  • twee flessenhouders, twee USB-poorten, twee planken voor smartphones en tablets.

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Triatlon, Endurance
Belangrijkste informatie
Model:
directe anadrijving
Rollertrainer
Remsysteem:
magneetrem
Weerstandinstelling:
elektronisch
Frame
Afmeting (L x B x H):
158 x 56
Materiaal:
Aluminium
Vliegwiel
Gewicht:
62.5 kg
Levering
Levering:
Stages Bike - SB20 Smart Bike, handleiding
Energievoorziening
Type stekker:
EU-stekker
Modeljaar
2021
Artikelnummer
1253613
EAN
0819438019535

Meningen van klanten

4.4
16 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
0
3 Sterren
1
4 Sterren
3
5 Sterren
11
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Stages Cycling Stages Bike SB20 Smart Bike
Martin
Fantastisch
Vertaald uit Zweedse Naar origineel
Ik heb de mijne nu een jaar en ik ben fantastisch blij met hoe hij werkt en het gevoel in de materiaalkeuze voelt echt als een fiets die heel lang meegaat. Super stabiel en er is nooit de minste twijfel, hoeveel je er ook aan trekt, hij blijft standvastig. Kan het echt aanraden.
08.09.2022
Stages Cycling Stages Bike SB20 Smart Bike
Oliver
STAGES SMART BIKE
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Topoptiek, topkwaliteit, superslim! Maatregel van alle dingen op dit moment!
05.05.2022
Stages Cycling Stages Bike SB20 Smart Bike
Rainer
Bovenkant
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Alles ging super. Graag weer…
14.04.2022