U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.


In de ban van de Zwitserse Alpen - Wordt deel van de Tour

Eindelijk wordt het vlakker. Thiebaut Pinot sluit zijn tricot, schakelt nog één keer en gaat met zijn laatste krachten op de pedalen staan. 200 meter voor de finish is het duidelijk - de Fransman zal de koningsetappe van de Tour de Suisse 2015 op de Rettenbachgletscher, winnen. Deze winnaar van de 3e plaats van de Tour de France in 2014, wordt buiten zinnen door de toeschouwers onthaald. Velen van hen weten namelijk, wat deze klim op 2670 meter boven zeeniveau van hem gevergd heeft. Enkelen van hen hebben namelijk een paar uur voor het begin van de race, zelf de route van de Tour de Suisse gereden.

De Tour de Suisse organisatoren boden amateurs in 2015 namelijk voor het eerst de mogelijkheid, de proloog en drie ingekortte versies van de originele routes van deze op drie na grootste race ter wereld te rijden. Naar keuze konden de rijders enkele etappes of de complete Tour de Suiss Challenge rijden en genieten van een overwinning, of simpelweg van de afgesloten straten. De Tour de Suiss Challenge maakt het voor jong en oud mogelijk, een inkijkje te krijgen in de wielersport onder dezelfde omstandigheden, die normaal gesproken voorbehouden zijn aan professionals. Afgesloten straten, motoren die ter veiligheid meerijden, drie Tour de Suisse Trek-materiaalwagens en catering verzorgd door Nutrixxion, maken hiervan een unieke belevenis. De opkomst in 2015 was dan ook zeer hoog. Bijna 2000 „Gümmeler“ schreven zich voor deze editie in.

Ook in 2016 wordt de amateurs deze mogelijkheid weer geboden. De beklimming van de Rettenbachgletscher is hierbij onder het mom van de „Ötztal Challenge“, opnieuw onderdeel van de Tour de Suisse Challenge. Deze etappe wordt geopend met de „Cornèrcard Cancellara Challenge“. Met intervallen van 15 seconden rollen de amateurs van het startplatform en strijden zowel op vlakke, als op licht hellende ondergronden om elke seconde. Naast de snelste rijder wordt ook diegene onderscheiden, die het verschil met de tijd die viermalig wereldkampioen tijdrijden Fabian Cancellara eerder op deze route heeft gereden, het beste kan voorspellen. Een vergelijk, wat in geen andere sportdiscipline ter wereld bestaat. De volgende dag, tijdens de „Morgarten Challenge“, volgt dan de eerste massastart en staat er een - zowel landelijke als topografische - uitdaging midden in centraal Zwitserland op het programma. De „Ötztal Challenge“ op de Rettenbachgletscher vormt de derde fase, voordat het tijdens de „Cornèrcard Alpine Circle“ de Bündner bergen ingaat. De uitdagende slotetappe rondom het doel Hub in Davos Klosters zorgt ervoor, dat de winst van de Suisse Challenge 2016 een ware triomf zal zijn.

Het aantal deelnemers is gelimiteerd en na het succes van het afgelopen jaar, zullen startposities dit jaar gegarandeerd fel begeerd zijn. Meldt u vandaag nog aan en verzeker u van deelname aan deze race!

Bikester staat voor expertise, jarenlange ervaring in de branche en passie voor de wielersport. En als officiële leverancier van de Tour de Suisse Challenge, zorgt Bikester ervoor dat de deelnemers - dankzij gunstige aanbiedingen - goed voorbereid klaar zullen staan voor de start. En aangezien wij zelf ook vaak in het zadel aan de start staan, weten wij precies welke uitrusting perfect is voor een dergelijke uitdaging.

Wij wensen alle deelnemers aan de „Tour de Suisse Challenge“ spannende etappes, snelle afdalingen en een succesvolle race!

Terugblik – Tour de Suisse Challenge 2015


Klantenservice
Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze experts!
Ma. t/m vr. 10u.-18u.
025 880850
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op u.4
Tevreden klanten
Bent u tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!
Schrijf een beoordeling