Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Trek'n Eat NRG-5 Noodrantsoen 500g

ID: 875280

Adviesprijs € 10,00
€ 7,99
- 20 %
€ 15,98 / 1 kg
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Trek'n Eat NRG-5 Noodrantsoen 500g

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

NRG-5 noodrantsoenen met hoogwaardige ingrediënten. Eén verpakking NRG-5 (500 g / 2300 kcal) dekt de dagelijkse energiebehoefte van een volwassene. Kan meteen gegeten worden, opwarmen of koken is niet nodig. Ook voor kinderen vanaf 6 jaar. maand geschikt. Als je de staafjes fijnmaalt en er water aan toevoegt, kun je een voedzame pap maken of, afhankelijk van de hoeveelheid water die je toevoegt, een energiedrankje.

Ingrediënten
Gebakken tarwe, palmvet, suiker, soja-eiwit, gerstemoutextract, dipotassiumfosfaat, kaliumchloride, tricalciumfosfaat, calciumcarbonaat, magnesiumoxide, watervrije dextrose, ascorbinezuur (vitamine C), ijzersulfaat, DLalpha tocoferylacetaat (vitamine E), retinylacetaat (vitamine A), cholecalciferol (vitamine D3), cyanocobalamine (vitamine B12). EU-etikettering van allergenen: Bevat tarwe, soja en gerst.

Details

  • -vrij
Alle modellen uit de serie Trek'n Eat Emergency Food laten zien

Uitrusting

Doel
Alpinisme, Wandelen / Trekkingtochten, Trekking kamperen, Trekking
Belangrijkste informatie
Type:
Reep
Voedingspatroon:
Vegan, Vegetarisch
Categorie:
Noodrantsoenen
Voorbereiding:
gebruiksklaar
Houdbaarheid:
240 maanden
Verpakkingsinhoud (aantal):
500 g (9 bars)
Functies
Bijzonderheden:
Lactosevrij
Levering
Levering:
9 repen à 27,8 g
Modeljaar
2023
Artikelnummer
875280
EAN
4260201460034

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Trek'n Eat NRG-5 Noodrantsoen 500g
Valentina
Zeer nuttig
Vertaald uit Italiaanse Naar origineel
Ik heb dit product gekocht om het in de noodrugzak te doen. De looptijd is erg lang, dus we kunnen er zeker van zijn dat het tussentijds niet verloopt en ook al moet het elke 6 maanden/een jaar altijd weer gecontroleerd worden, nu hoeven we ons geen zorgen te maken over de deadlines van de alimentatie. Vroeger moest ik altijd verpakkingen met vervallen voedsel weggooien, wat niet alleen een nutteloze uitgave was, maar ook een zeer onethische voedselverspilling! Ik ken de smaak helemaal niet, behalve van de beoordelingen van degenen die het in andere, meer 'speelse' situaties hebben gegeten. Integendeel, de energie- en eiwitinname is uitstekend, wat in bepaalde situaties essentieel is, met een praktisch en geschikt gewicht Voor het doel. De prijs in deze e-shop is de beste ooit en de levertijden waren goed. Er was een kleine vertraging bij de levering vanwege factoren die geen verband hielden met het bedrijf, maar die me altijd op de hoogte hielden met goede communicatie via e-mail. Ik vind het een teken van eerlijkheid en rechtvaardigheid. adviseren
21.10.2021