Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Trelock LS 300 I-GO Vector 30 + LS 740 Vector Rear Verlichtingsset

ID: 1162442

Adviesprijs € 56,99
€ 42,99
- 24 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Trelock LS 300 I-GO Vector 30 + LS 740 Vector Rear Verlichtingsset

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Met een rechte lengte van ca. 9 cm en een breedte van ca. 4 cm is de LS 300 I-GO Vector een kleine en compacte frontlamp die dankzij de dubbele lenstechnologie een opmerkelijke 30 lux op de weg brengt - en natuurlijk voldoet hij aan de Duitse verkeersregels! De ingebouwde oplaadbare batterij gaat tot 12 uur mee en kan eenvoudig via USB worden opgeladen.

De duidelijk zichtbare LED-indicator geeft informatie over de laadstatus van de batterij. Net als bij de LS 600 is ook bij dit model de gereedschapsloze houder inbegrepen. De optiek van de LS 740 I-GO Vector achterkant is gebaseerd op het succesvolle LS 720 Reego achterlichtmodel en is daardoor helder en goed zichtbaar. Door zijn slanke en compacte vorm past de Vector achterkant naadloos in alle gangbare fietsontwerpen.

Details

  • Achterlicht: Tot 10 uur looptijd
  • Snapslot met één hand
  • Indicator voor het batterijniveau
  • 2 stappen instelbaar
  • Inschakelbeveiliging

In het kort

Zichtbereik
Zichtbereik
45 m
Montage gereedschapvrij
Montage gereedschapvrij
Ja

Uitrusting

Doel
Trekking, Fietsreizen, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Bikepacking, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Cross
Voorlicht
Lichtbron:
LED
Lichtsterkte:
30 Lux
Zichtbereik:
45 m
Zichtbaarheid:
2750 m
Achterlicht
Lichtbron:
LED
Lichtduur:
500 min
Energievoorziening
Stroombron:
Accu/Batterij
Details stroombron:
Lithium-Ionen batterij
USB-aansluiting:
ja
Houder
Montage houder:
Houder ZL 740, ZL 300
Montage gereedschapvrij:
Ja
Levering
Inclusief:
Houder
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1162442
EAN
4016167070479

Video

Meningen van klanten

5.0
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Trelock LS 300 I-GO Vector 30 + LS 740 Vector Rear Verlichtingsset
Mappo
Eindelijk het perfecte stadslicht!
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik was al lang op zoek naar het juiste licht voor op straat. Ik denk dat ik er inmiddels een stuk of 5 heb getest en vele malen heb bekeken. Het moest compatibel zijn met het Duitse wegenverkeersreglement (StVZO), zo klein, licht en goedkoop mogelijk zijn, op een staaf van 31,8 mm passen, een veilig bevestigingsmechanisme hebben (veel hebben alleen maar rondwiebelend rubber) en er natuurlijk uitzien zo goed mogelijk. Het enige waar ik niet zo kritisch over was, was de verlichting zelf, aangezien de meeste voldoende zijn. Het licht vult het allemaal behoorlijk goed. Wat vooral opvalt is de hoogwaardige afwerking en bevestiging. Ze vond een ongebruikelijke methode. Net als een herbruikbare kabelbinder is het geheel heel goed af te stellen. Lichtgewicht, geen gereedschap nodig en snel genoeg dat ik er geen last van zou hebben als de lamp er permanent op aangesloten zou zijn. De lichtintensiteit is niet overweldigend, maar wel voldoende. Het is precies zoals je je zou voorstellen in de prijsklasse en afmetingen.
17.08.2023
Trelock LS 300 I-GO Vector 30 + LS 740 Vector Rear Verlichtingsset
Peter
Dhr
Zeer goed lampje voor niet veel geld. Lange accuduur en goede verlichting. Makkelijk te bevestigen. Goed voor straten waar er verlichting is. Bij donkere omstandogheden zou ik het model met meer licht nemen.
24.09.2020