Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

UYN Coreshell Vest Heren, zwart

ID: 1444365

Adviesprijs € 199,00
vanaf € 117,99
- 40 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Maat
  • Choose Maat
    Productspecifieke maatinformatie:
    De maat valt normaal uit
    Fit:
    Nauwsluitende pasvorm
    S sold out online
    M sold out online
    L sold out online
    XL sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

UYN Coreshell Vest Heren, zwart (blackboard melange/black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

UYN heeft deze thermische en winddichte bodywarmer ontwikkeld met het oog op situaties waarin u met grote temperatuurschommelingen te maken krijgt: bij het klimmen op hoogte of tijdens die lange ritten waarbij u bij het krieken van de dag in de ijzige lucht wilt vertrekken. Dankzij het ontwerp en de hightech materialen beschermt en verwarmt het de kern terwijl het de rug laat ademen. Aan de voorkant een drielaags waterdicht en winddicht materiaal, met UYN en winddicht materiaal, met het intelligente Membrain 115 membraan van UYN. De binnenlaag is gemaakt met Bodymapped Buffercone-technologie, die lichaamswarmte vasthoudt en een isolerend kussen creëert. Aan de achterkant laat de lichtere, ademende stof vocht ontsnappen om condensatie aan de binnenkant te voorkomen. De Coreshell bodywarmer is ontworpen om te worden gecombineerd met een jas of thermoshirt. Ingepakt neemt hij weinig ruimte in beslag en kan hij handig in de achterzak worden gedragen. een drielaags waterdicht en winddicht materiaal dat voorzien is van UYN en winddicht materiaal dat voorzien is van UYN's intelligente Membrain 115 membraan. De binnenlaag is gemaakt met Bodymapped Buffercone-technologie, die lichaamswarmte vasthoudt en een isolerend kussen creëert. Aan de achterkant laat de lichtere, ademende stof vocht ontsnappen om condensatie aan de binnenkant te voorkomen. De Coreshell bodywarmer is ontworpen om te worden gedragen met een jas of thermoshirt. Opgevouwen neemt hij weinig ruimte in beslag en kan hij comfortabel in de achterzak worden meegenomen.

Aerofit
De combinatie van ontwerp, materiaal en technologie zorgt ervoor dat het kledingstuk perfect aansluit op het lichaam, als een tweede huid, maar zonder overmatige compressie.

Buffercone
Het menselijk lichaam produceert warmte, de meest doeltreffende vorm van isolatie is die welke het verlies ervan voorkomt. De technici van UYN hebben een materiaal ontwikkeld met een innovatieve structuur die de warmte zeer doeltreffend vasthoudt. Dit maakt een driedimensionale, zakachtige oppervlaktestructuur mogelijk waarin de verwarmde lucht wordt opgesloten in zogenaamde bufferkegels, waardoor een bufferzone ontstaat. In tegenstelling tot conventionele niet-geweven materialen, kan de dikte van de structuur naar wens worden aangepast. Op basis van het in kaart brengen van de warmteverdeling van het menselijk lichaam is het mogelijk zones met een hoog, gemiddeld en laag isolerend vermogen te creëren. Het is ook mogelijk om zones te creëren met hoge, gemiddelde en lage isolatieprestaties.

Membrain 115
Dankzij een nieuwe fabricagemethode kon een revolutionaire hybride jas worden gemaakt. Een nieuwe substantie met hoge intelligentie: Hij denkt met ons en voelt met ons mee.Het membraan dat met de gebreide structuur is verbonden, is uiterst rekbaar en past zich perfect aan de elasticiteit van het breisel aan. Deze volledig nieuwe constructie maakt Membrain 115 even waterdicht als ademend, winddicht en natuurlijk extreem slijtvast.

Details

  • Anatomisch gevormde hoge hals
  • Waterafstotende, reflecterende en iriserende rits
  • reflecterende logo’s
  • Asymmetrische tailleband met siliconen grippers
Care instructions
30°C mild wash Do not iron Do not bleach Do not dryclean

In het kort

Pasvorm
Pasvorm
Nauwsluitende pasvorm
Informatie over de grootte
Informatie over de grootte
De maat valt normaal uit
Regenbescherming
Regenbescherming
Waterdicht
Windbescherming
Windbescherming
Vindtæt

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance
Geslacht
Heren
Belangrijkste informatie
Type:
Windvest, Kunstvezel jas
bekledingslaag:
Midlayer/Thermische laag, Yderlag / vandbeskyttelse
Pasvorm:
Nauwsluitend/Sportief
Pasvorm mouwen:
zonder mouwen
Seizoen:
Helårlig
Functies
Regenbescherming:
Waterdicht
Windbescherming:
Vindtæt
Uitrusting
Buitenzakken:
3 achterzakken
Materiaal
Bekleding:
Hoofdmateriaal 1: 100 % polyamide / hoofdmateriaal 2: 100 % polyester / naadloze inzet: 56 % polyester, 42 % polyamide, 2 % spandex
Pasvorm
Informatie over de grootte:
De maat valt normaal uit
Pasvorm:
Nauwsluitende pasvorm
Afmetingen
Gewicht:
159,00 g
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1444365
EAN
8054216530501

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product