Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

VAUDE Mineo Transformer 20 Rugzak, blauw

ID: 1887377

Adviesprijs € 160,00
€ 87,99
- 45 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • One Size
  • Choose Maat
    One Size sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

VAUDE Mineo Transformer 20 Rugzak, blauw (eclipse)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Als je dit hebt, heb je alles wat je nodig hebt. De PVC-vrije Mineo Transformer Backpack 20 kan aan je bagagedrager worden geklikt als fietstas. Hij doet ook dienst als comfortabele zakenrugzak en heeft een trolleyhoes voor op reis. Bevestig en ontkoppel je tas snel en gemakkelijk aan de bagagedrager met het verstelbare Plug and Ride systeem. De geleiderail verdwijnt gewoon in het snel opbergvak wanneer je je fietspakket omdoet.

Een ruim hoofdvak met een insteekvak voor laptops tot 15,6" en een plek voor schrijfgerei en je waterfles. Een ander voorvak en een veiligheidszakje aan de achterkant houden je telefoon en documenten binnen handbereik. Een superpraktisch sleutelhangerkoord aan de gevoerde schouderriem maakt het ontgrendelen van deuren een fluitje van een cent en het vlekbestendige materiaal is ongevoelig voor de uitdagingen van de hedendaagse stadsjungles.

QMR (Quick Mount Release) 2.0 - gebruiksvriendelijk bevestigingssysteem
QMR (Quick Mount Release) 2.0 is een hoogwaardig en technisch geavanceerd bevestigingssysteem met haken voor je VAUDE fietstassen. Deze tweede generatie is nog gebruiksvriendelijker en kan direct aan de haak worden bevestigd met een hangslot (bijv. Abus 145/20). Het QMR-systeem is perfect voor bagagedragers met een buisdiameter van 8 tot 16 millimeter. Bij de fietstas worden drie verloopstukken (8/10/13 mm) meegeleverd. Maximale belasting per tas is 12,5 kg.

Vent-Tex - groot luchtkanaal zorgt voor ventilatie van je rug
Dankzij een geïntegreerde rugversteviging biedt deze VAUDE-rugzak comfortabele stabiliteit tijdens meerdaagse fietstochten. Daarnaast zorgt het Vent-Tex veersysteem voor stabiliteit van je spullen. Als het er hard aan toe gaat, ben je verzekerd van optimale ventilatie dankzij het grote luchtkanaal tegen je ruggengraat.

Plug and Ride 2.0 - eenvoudig verstelbare bovenste geleiderail
Met het Plug and Ride-bevestigingssysteem kunt u de montagerail van uw VAUDE-tassen eenvoudig aanpassen. De mogelijkheid om de tas onder een hoek te bevestigen, betekent dat je hielen niet vast komen te zitten in de tas tijdens het trappen. En als je de fietstas mee wilt nemen, berg je gewoon de rail op in de tas of gebruik je de QMR 2.0 om de tas aan je bagagedrager te vergrendelen en voilà, je hebt een comfortabele schoudertas! Maximale belasting per tas is 7,5 kg.

Details

  • afneembare QMR haakrail
  • 2-in-1 rugzak en draagtas
  • bovenste draaggreep
  • gewatteerde rug
  • op trolley aanhechtbaar
Alle modellen uit de serie VAUDE Mineo laten zien

In het kort

Gewicht
Gewicht
1.220,00 g
Vakken/Zakken
Vakken/Zakken
duidelijk hoofdonderwerp, Notebookvak voor 15,6" (38,5 x 27 x 2,5 cm), achtercompartiment met rits, Opgezet voorzak, Pen en flessenhouder, Elastische sleutel-/kaarthouder op de schouderriem

Uitrusting

Doel
Dagelijks fietsen, Pendelen
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Categorie:
vrijetijds rugzak
Type rugsysteem:
zonder rugbeschermer
Maat
Totale volume:
20,00 l
Afmetingen (L x B x H):
48 x 12 x 34
Afmetingen
Gewicht:
1.220,00 g
Rugzak
Vakken/Zakken:
duidelijk hoofdonderwerp, Notebookvak voor 15,6" (38,5 x 27 x 2,5 cm), achtercompartiment met rits, Opgezet voorzak, Pen en flessenhouder, Elastische sleutel-/kaarthouder op de schouderriem
Gordel:
ErgoShape schouderbanden, borstriem
Houders:
Sleutelhanger, 1 bidon
Bijzonderheden:
reflecterende elementen
Drinksysteem
Waterreservoir:
Zonder
Levering
Levering:
1 zak
Materiaal
Materiaal:
Hoofdmateriaal: 100 % polyester (900D), TPE gecoat, geweven / voering - buitenkant: 100% polyester / coating: 100 % polyurethaan (150D), geweven, PU-coating
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1887377
EAN
4062218380059

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product