U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

NL
FR

Vaude - The Spirit of Mountain Sports

Het bedrijf VAUDE vervaardigd eersteklas outdoor producten met een focus op de bergsport. Met het zegel u201cMade in Germanyu201d, benadrukt deze firma de zorgvuldigheid waarmee wordt gewerkt. Net zo belangrijk als het leveren van de beste kwaliteit, is een milieuvriendelijk productieproces. Sinds 2001 werkt VAUDE dan ook volgens de strenge regels van bluesign®. VAUDE heeft hiermee al vele mensen overtuigd, en dat met goede redenen; de kwaliteit en functionaliteit van hun producten is al meerdere keren onderscheiden. Bergsport is de grote passie van dit bedrijf en hun jassen zijn dan ook zeer geliefd bij bersporters. De oprichter van dit kwaliteitsmerk leefde zelfs in de Alpen, om zoveel mogelijk in de bergen te kunnen zijn.
Bekijk de nieuwste kleding van VAUDE

Performance-stijlen met wol

De fijnste merino wol biedt fietsers natuurlijke, uitstekende functionele eigenschappen. Deze wol werkt klimaatregulerend, wat betekent dat het warmt wanneer het buiten koel is en afkoelt, wanneer het warm is.

360° veiligheid

Dankzij de integratie van het reflecterende 3M™ Scotchlite™ materiaal is het thema zichtbaarheid een actief bestanddeel van de functionele kleding van VAUDE. Brede, reflecterende strepen voor, achter en op de zijkanten van jassen, broeken en accessoires benadrukken het menselijk silhouet onder slechte lichtomstandigheden en bieden 360° zichtbaarheid.

Uitrusting

Ontdek de uitrusting bestsellers van VAUDE

VAUDE

749 Producten
Sorteren