U kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en uw aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Uw bestelling wordt verwerkt.

Beleef meer! - Alles voor fietstochten

VDO

12 Producten
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Sorteren
Pagina 1 van
1

VDO - Kwaliteit fietscomputers sinds 1929

VDO fietsnavigatie koopt u bij fietswinkel bikester VDO fietscomputers zijn de uitkomst wanneer u gaat voor betere resultaten. Deze hightech kwaliteit fietscomputers geven u veel informatie over bijvoorbeeld uw welzijn en gereden afstand. Door de exacte precisie van deze kleine computer kunt metingen van uw huidige snelheid, afgelegde afstand en de totale afstand aflezen. Daarnaast zijn er ook de duurdere varianten die uitgebreid zijn met nog vele andere metingen.

VDO - De historie

VDO is een bedrijf opgericht in Duitsland door meneer Adolf Schilling. De naam stamt af van twee afkortingen die als één zijn samengevoegd, namelijk de Vereinigte DEUTA en de OTA. Al sinds 1929 zijn ze actief met fietscomputers en dus kunt u ervan uitgaan dat deze minicomputers van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast zijn ze gemaakt voor ieder budget, variërend van een tientje tot de duurdere, meer uitgebreide versies.

VDO - Bijbehorende fietsaccessoires

De fietscomputers zijn ook uitgerust met een klok en navigator. Daarbij kunt u in onze fietsaccessoires selectie ook bijbehorende producten vinden waarmee u bijvoorbeeld de fietscomputer aan uw fietsstuur kunt bevestigen. VDO fietscomputers zijn het ideale hulpmiddel om uw prestaties te beoordelen en te verbeteren.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld ju nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes