Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Heeft u nog open vragen? Hier vindt u alle antwoorden op de meest gestelde vragen.


Moet ik een account bij Bikester aanmaken om via bikester online te kunnen bestellen?

Als u nog geen account bij bikester.be hebt, kunt u u bij uw eerste bestelling registreren. In uw account kunt u de verzendingsstatus en oudere bestellingen terugvinden. Een bestelling plaatsen zonder account is helaas niet mogelijk.

Ik wil graag bij Bikester werken, welke vacatures zijn er nog beschikbaar?

Bikester is één van de leidinggevende e-commerceportalen voor fietsen, en alles wat daarmee te maken heeft. Bikester is onderdeel van het in Esslingen, Duitsland gevestigde internetstores GmbH. De internetstores groep is één van de succesvolste multishop e-commerce ondernemingen in Europa. Dit succes is gebaseerd op een modern ondernemingsbeleid, een onconventioneel organisatietype en de buitengewone toewijding van onze medewerkers.

U kunt bij internetstores rekenen op een veelzijdige functie, waarbij een buitengewone toewijding en goede mensenkennis erg belangrijk zijn. Tegelijkertijd wordt er een hoge mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid gevraagd.

Er zijn bij Bikester regelmatig vacatures beschikbaar op onze marketingafdeling in Berlijn. Het actuele vacatureoverzicht vindt u hier.

Uw sollicitatiebrief en C.V. ( beide in het Duits of Engels) kunt u persoonlijk overhandigen aan één van onze medewerkers van Personeelszaken of richten aan jobs@internetstores.de. Aanvullende informatie kunt u verkrijgen via telefoon: +49 711 93305-148.

Uitdrukkelijk geldt dat alle vacatures beschikbaar zijn voor zowel vrouwen als mannen, evenals personen met een handicap.

Mijn fiets is gestolen. Kunt u mij het framenummer nog geven?

De framenummers van fietsen worden door ons niet opgeslagen, dit vanwege logistieke redenen. Daarom vermelden wij deze ook niet op uw rekening.

Tip: Zorg ervoor dat u het framenummer direct na het ontvangen van uw fiets op uw rekening noteert en goed opslaat.

Waar vind ik de montagehandleiding van mijn fiets?

De montagehandleiding kunt u hier vinden.

Zijn de producten ook in andere kleuren verkrijgbaar?

Alle kleuren, soorten en maten die bij ons verkrijgbaar zijn, worden in de shop getoond. De kleuren zijn gelijk aan de afbeeldingen. Andere opties kunnen we helaas niet behandelen.

Kan ik bij u ook promotiemateriaal zoals stickers, reclamemiddelen enzovoorts, krijgen?

Helaas hebben we momenteel geen promotiemateriaal ter beschikking. Als u op zoek bent naar materiaal van een specifiek merk, kunt u dat het beste bij het merk zelf aanvragen.

Kan ik producten ook in andere kleuren krijgen?

De kleuren zijn gelijk aan de afbeeldingen. Andere kleuren zijn helaas niet leverbaar, daar zij niet door de betreffende fabrikant worden aangeboden of omdat zij reeds uitverkocht zijn. In werkelijkheid is het product, en daar zijn onze klanten eensgezind over, echter nog mooier dan op de foto.