Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Vitus Mythique 27 VRX intl., groen

ID: 1921671

Adviesprijs € 2.399,99
€ 1.039,00
- 56 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Framemaat
  • Choose Framemaat
    Maat berekenen
    S | 39,5cm (27.5") sold out online
    M | 43cm (27.5") sold out online
    L | 47cm (27.5") sold out online
    XL | 51cm (27.5") sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Vitus Mythique 27 VRX intl., groen (racing green)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Als gevolg van knelpunten en vertragingen in wereldwijde toeleveringsketens, is het mogelijk dat de fabrikant afzonderlijke onderdelen van de oorspronkelijke specificaties heeft vervangen door onderdelen van minstens gelijkwaardige, of zelfs hogere kwaliteit. De geleverde fiets kan in individuele gevallen dus iets afwijken van de afbeeldingen in onze shop.

Alle Vitus en Nukeproof fietsen met de toevoeging "intl." zijn volledig gelijkwaardig aan producten zonder deze toevoeging. Ze verschillen alleen in de plaats van vervaardiging.

De nieuwe generatie van de Mythique bouwt voort op zijn bekroonde erfgoed en is een prestatiegerichte aluminium trailfiets. Het is een ideale allrounder, waarbij elk model is uitgerust met zorgvuldig geselecteerde onderdelen die perfect op elkaar zijn afgestemd en zorgen voor maximaal trailplezier.

We hebben allemaal onze favoriete route. Het is misschien niet de meest technische, het heeft misschien niet de steilste bochten of afdalingen die je het koude zweet doen uitbreken, maar deze flow is zo mooi om te rijden. Je kunt je er elke centimeter van voorstellen. Elke klim, elke helling en elke bocht. Gekozen. De Vitus Mythique 27 VRX mountainbike brengt precies dit gevoel van lichtheid over en geeft je vertrouwen met zijn bewezen capaciteiten en controle, zodat elke trail aanvoelt als een nieuwe favoriet. De Mythique trekt zich niets aan van je rijstijl of waar je rijdt - hij zorgt gewoon voor plezier. Het nadeel? Hoe lang je moet wachten tot je maten je inhalen.

De Mythique is niet per se bedoeld om zo luidruchtig en uitzinnig mogelijk te worden, maar als je voor iets agressievers gaat, volgt het graag. Het is een trailfiets die wendbaar en speels is zonder uit de hand te lopen. Rij er met gemak in of doe het rustig aan en laat je volledige trailpotentieel de vrije loop. Dat zijn consistente prestaties over de hele route van een fiets die de technische secties beheerst met kalmte, balans en kalmte. Het veringontwerp is een beproefd platform dat terugslag van het pedaal voorkomt bij het klimmen en voorspelbaar blijft bij het remmen. Met betrouwbare Shimano SLX en Deore onderdelen, inclusief een 12-Gang-Antrieb aandrijving, is deze fiets direct klaar om te rijden.

De Mythique is een niet te onderschatten werkpaard - betrouwbaar en gecontroleerd - met een trail-taming vermogen dat zijn prijs ver overstijgt. Het is een fiets die vertrouwen wekt zonder je stijl te bepalen - de flair komt van jezelf, de fiets helpt je alleen om de perfecte lijn te rijden.

Bijgewerkte geometrie
De veranderingen zijn duidelijk zichtbaar naast elkaar. Aan de voorkant is de balhoofdbuis 0,5 slapper (66 naar 65,5 met een 140 mm vork), wat resulteert in meer controle over een breder scala aan terreinen, vooral wanneer het steiler en technischer wordt. Dit wordt gecompenseerd door een herziene, 1,5 steilere effectieve zitbuishoek (van 76 naar 77,5 met een 140 mm vork), die het gewijzigde bereik weerspiegelt en de rijder verder boven de trapas positioneert voor efficiënter klimmen.

Bereik
Vitus reserveert de functies niet voor de topmodellen. Vooral als het gaat om geometrie - als alle rijders er baat bij hebben, is het zinvol in elk prijssegment. Vitus heeft nog eens goed naar de Sommet en de Escarpe gekeken en de geometrie daarop aangepast, zodat de Mythique veel responsiever is op de beklimmingen. Je voelt je niet langer slap en traag over de achterkant van de motor.

Slam de druppelaar
De nieuwe Mythique kan nu worden uitgerust met een volledige dropper in alle maten, zodat je je bewegingsvrijheid kunt maximaliseren en het gewicht terug kunt krijgen als het pad daalt.

Houd het eenvoudig
Niets bederft het plezier van het fietsen zo erg als de normen en het jargon van de mountainbike-industrie. De Mythique wil het eenvoudig houden. De focus ligt op zo eenvoudig mogelijk onderhoud en verzorging voor de klant. Het gebruik van onderdelen, lagers en hardware die duurzaam en overal verkrijgbaar zijn. Onderdelen die grondig zijn getest op de Mythique onder alle omstandigheden.

Vanwege knelpunten en vertragingen in de wereldwijde toeleveringsketens wordt deze fiets geleverd met SRAM DB8 of Shimano MT501 remmen.

Alle modellen uit de serie Vitus Mythique laten zien

In het kort

Gewicht (ca.)
Gewicht (ca.)
14,60 kg
Veerweg (mm)
Veerweg (mm)
140
Remsysteem
Remsysteem
Hydraulische schijfrem
Veerweg (mm)
Veerweg (mm)
140 mm

Uitrusting

Doel
All Mountain / Trail
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Wielmaat:
27.5 inch
Type:
Geen e-bike
Levering
inclusief pedalen:
Nee
Afmetingen
Gewicht (ca.):
14,60 kg
Frame
Model:
Full Suspension
Materiaal type:
Aluminium
Merk demper:
Rock Shox
Type:
Viervoets
Schokdempermerk:
Deluxe Select R, 185 x 55 mm, trunnion
Veerweg (mm):
140
Vork
Model:
Verende Vork
Merk:
Marzocchi
Type:
Bomber Z2, railschokdemperpatroon, Float-luchtveer 34 mm stanchions, 110 x 15 mm
Veervork
Veerweg (mm):
140 mm
Achterderailleur
Type aandrijving:
Kettingschakeling
Aantal versnellingen:
12
Merk:
Shimano
Type:
SLX
Versnellingshendel
Model:
Shimano Deore SL-M6100
Tandwiel
Model:
Shimano Deore FC-M5100, 170 mm
Overbrenging blad 1:
32 tanden
Trapas
Model:
Cartridge
Ketting
Model:
Shimano Deore CN-M6100, 116 schakels
Tandkrans
Overbrenging tandkrans (tanden):
11-51 tanden
Model:
Sunrace CSMZ800
Remmen voor
Merk:
Sram/Shimano
Type:
DB8 of MT501
Remsysteem:
Hydraulische schijfrem
Remschijfdiameter:
180 mm
Remmen achter
Merk:
Sram/Shimano
Type:
DB8 of MT501
Remsysteem:
Hydraulische schijfrem
Remschijfdiameter:
160 mm
Stuur
Model:
Rise Bar
Model:
Nukeproof Neutron V2, breedte S/M: 760 mm, L/XL: 780 mm
Materiaal:
Aluminium
Handvaten:
Vitus Lock On
Stuurpen
Model:
A-Head
Model:
Nukeproof Neutron, 45 mm
Materiaal:
Aluminium
Balhoofdstel
Balhoofd:
Acros AZX-212
Zadel
Zadel:
Nukeproof Neutron
Zadelpen
Model:
verlaagbaar, Afstandsbediening vanaf het stuur
Diameter:
31,60 mm
Type:
Brand-X Ascend, Travel S: 100 mm, M: 120 mm, L/XL: 150 mm
Naaf voor
Model:
Vitus KT DHF112, 15x110 mm
Naaf achter
Model:
Vitus KT H5ER-SH, 12x148 mm
Velgen
Model:
WTB ST i30
Materiaal:
Aluminium
Model:
Holle kamer
Afmetingen (inch):
27,5 inch
Band voor
Afmetingen (inch):
27.5
Breedte:
2,30 inch
Model:
Maxxis High Roller II, EXO-behuizing, tubeless voorbereid
Band achter
Afmetingen (inch):
27.5
Breedte:
2,30 inch
Model:
Maxxis High Roller II, EXO-behuizing, tubeless ready
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1921671
EAN
5056389538875

Video

Meningen van klanten

4.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
0
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Vitus Mythique 27 VRX intl., groen
Micke
Erg blij!
Vertaald uit Zweedse Naar origineel
Super blij met mijn Vitus. Ervaar het stabiel maar speels en waanzinnig knap. Tot nu toe echter maar een paar kilometer gereden, dus ik zal updaten na de avonturen van de zomer. Er moet echter op worden gewezen dat de fiets is geleverd met Maxxis Highroller II voor en achter, is voor Schwalbe zoals het in de beschrijving staat.
14.04.2023