Online fietsenwinkel
Vind je cadeaus hier | Ontdek nu!

De nieuwe VOTEX VRX

Rijd als de Wind

Een van de beste gevoelens die je op een fiets kunt hebben: Het landschap wat aan je voorbij raast, het knarsende grind onder je banden én je geen zorgen hoeven te maken over je fiets. Verover onverharde wegen tot het niet meer gaat, neem omleidingen over tammere singletrails of leg ook wat afstand af op asfalt. Denken in hokjes behoort tot het verleden, je bent overal klaar voor met de VOTEC VRX!

Kies je kleur

Licht, robuust, aluminium

Carbon is niet altijd het ultieme, als gewicht niet het allerbelangrijkste voor je is. Voor ons gaat er niets boven een licht, robuust aluminium frame. Wij hebben een paar technische trucs toegepast en speciaal gevormde framebuizen laten ontwikkelen, die de ruwste impact op afstand houden.

De nieuwe VRX vork

Het was ons duidelijk dat Rafael Hoffleit, ontwerper van de VRC, ons moest bijstaan in de ontwikkeling van de VRX. Het resultaat is de nieuwe VRX vork. De verandering van buisdoorsnede en de geïntegreerde remleiding zien er niet alleen goed uit, maar combineren ook comfort en optimale controle dankzij de geoptimaliseerde Carbon Layups.

Bevrijd het rubber

De nerds in ons ontwikkelingsteam kunnen uren over banden praten. De conclusie van ontelbare gravelrondes, verhitte discussies en een paar drankjes is: de sweet spot van een goede gravelband is 40 millimeter. Dit geeft je de perfecte mix van grip, demping en snelheid.

Gravel componenten

De Shimano GRX groepset is onze eerste keuze voor offroad gebruik. Daarom is de VRX uitgerust met componenten, die specifiek zijn ontwikkeld voor gravel. Deze traditionele fabrikant heeft het thema gravel als eerste volledig omarmd en hiermee meteen in de roos geschoten!

VOTEC VRX

VOTEC VRX

3 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • groene
  • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
VOTEC VRX, zwart
VOTEC VRX, zwart zwart
Nieuw
VOTEC
VRX, zwart
€ 1.999,00
  • Varianten: S (28")M (28")
VOTEC VRX/VRd Derailleurhanger, zwart
VOTEC VRX/VRd Derailleurhanger, zwart zwart
VOTEC
VRX/VRd Derailleurhanger, zwart
€ 14,99
VOTEC VRX, groen/zwart
VOTEC VRX, groen/zwart groen/zwart
Nieuw
VOTEC
VRX, groen/zwart
€ 1.999,00
  • Varianten: