Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Wahoo KICKR Climb Indoor Berg Simulator

ID: 701075

Adviesprijs € 649,99
€ 533,99
- 17 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Wahoo KICKR Climb Indoor Berg Simulator

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De nieuwste innovatie van Wahoo verandert letterlijk het niveau van je indoor training! De KICKR CLIMB indoor bergsimulator is ontwikkeld voor exclusief gebruik met de nieuwe KICKR en de nieuwe SNAP. Als de apparaten zijn aangesloten op je fiets, verander dan de helling van de fiets tijdens je indoor training. De CLIMB in combinatie met KICKR trainers is compatibel met veel apps van derden. Of je nu op een virtueel parcours rijdt of een gestructureerde workout uitvoert, de KICKR CLIMB combineert de hellingsgraad/daling en weerstand om een werkelijk spectaculaire rijervaring te creëren. De wereld is immers niet plat - en jouw reis dus ook niet!

Wijzig de toename in realtime
De KICKR CLIMB past zich fysiek aan de positie van je fiets aan om realistische wegen en bergbeklimmingen te simuleren. Hierdoor kun je op een natuurlijke manier je positie op de fiets veranderen, bepaalde spiergroepen trainen en je traptechniek verbeteren om een efficiëntere en krachtigere mountainbiker te worden.

Hellingen tot 20% en hellingen tot -10 %
De KICKR CLIMB brengt je fiets omhoog en omlaag om hellingen tot 20% en dalingen tot -10% te simuleren wanneer je hem aansluit op de nieuwe KICKR of de nieuwe SNAP. De afdalingen bergop zijn realistischer dan ooit tijdens de stationaire training!

Compatibel met de Wahoo KICKR en KICKR SNAP vanaf 2017
De KICKR CLIMB is ontwikkeld voor gebruik met de nieuwe KICKR en KICKR SNAP hometrainers om de best mogelijke rijervaring te garanderen. Hij kan rechtstreeks op de Smart Trainer worden aangesloten om de KICKR CLIMB te bedienen.

Synchronisatie vanuit nabijheid
Synchroniseer je KICKR of KICKR SNAP snel en direct met de afstandsbediening van de KICKR CLIMB. Druk op de knop van de afstandsbediening en je bent vertrokken!

Startmodi vergrendelen en ontgrendelen
In de ontgrendelingsmodus kan de CLIMB reageren op kantelveranderingen van externe bronnen zoals Zwift of. TrainerRoad of vanaf uw fietscomputer, ELEMNT of. ELEMNT BOLT GPS, reageren. De vergrendelmodus zorgt ervoor dat de KICKR CLIMB alleen reageert op instructies van de afstandsbediening.

Handmatige hellingaanpassing met de afstandsbediening
De afstandsbediening van de KICKR CLIMB is bevestigd aan het stuur, zodat je de helling met één druk op de knop kunt aanpassen. Als hij niet wordt gebruikt, kan hij handig worden opgeborgen aan de bovenkant van de KICKR CLIMB.

Compatibel met apps van andere fabrikanten
Wanneer de KICKR CLIMB wordt gesynchroniseerd met een KICKR of KICKR SNAP, past hij zich aan aan de verandering in helling van geselecteerde trainingsplatformen, zoals Zwift en TrainerRoad, om een werkelijk spectaculaire rijervaring te garanderen. Of u nu op een virtuele baan rijdt of een gestructureerde workout uitvoert, de KICKR CLIMB verandert zowel de helling als de weerstand om u te helpen meer uit uw workout te halen.

Compatibel met WAHOO ELEMNT en ELEMNT BOLT
Als je de ELEMNT of ELEMNT BOLT aansluit op het KICKR- en KICKR CLIMB-systeem, kun je met je hometrainer realistische beklimmingen en afdalingen van je favoriete tochten of routes ervaren.

Compatibel met snelspanners en steekassen
Naast de standaard snelspanners ondersteunt de KICKR CLIMB ook naven met steekassen van 12 x 100, 15 x 100 en 15 x 110 mm.

Alle modellen uit de serie Wahoo KICKR laten zien

Uitrusting

Doel
Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Triatlon, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Endurance
Accessoires
Soort accessoire:
Het verhogen en verlagen van de voorkant van de fiets
Belangrijkste informatie
Geschikt voor:
Binnen Opleiding
Afmetingen
Afmetingen:
654 x 130 x 178
Levering
Levering:
KICKR CLIMB stroomadapter voor snelspanners 12 x 100, 15 x 100 en 15 x 110 mm
Energievoorziening
Type stekker:
EU-stekker
Modeljaar
2023
Artikelnummer
701075
EAN
0853988006416

Meningen van klanten

5.0
8 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
8
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Wahoo KICKR Climb Indoor Berg Simulator
Anthony
Fantastisch
Vertaald uit Franse Naar origineel
Zeer goede sensaties dicht bij de realiteit +
03.02.2022
Wahoo KICKR Climb Indoor Berg Simulator
Nancy
Blij en tevreden
Vertaald uit Duitse Naar origineel
We zijn super blij dat we ook voor de KICKR Climb Indoor Mountain hebben gekozen. Dit geeft je gewoon een nog betere rijervaring binnenshuis.
22.01.2022
Wahoo KICKR Climb Indoor Berg Simulator
Susanne
topapparaat wahoo klim indoor berg
Vertaald uit Duitse Naar origineel
geweldige innovatie, simuleert perfect en is leuk
20.01.2022