Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Wahoo TICKR X 2 Hartslagmeter

ID: 1199911

Adviesprijs € 79,99
€ 71,99
- 10 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Wahoo TICKR X 2 Hartslagmeter

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Met de TICKR X, telt elke inspanning. De TICKR X is ontworpen om u te helpen het meeste uit elke training te halen en houdt de hartslag, het aantal verbrande calorieën, de loopanalyse en de cadans binnenshuis bij. Uitgerust met Bluetooth en ANT+ technologie, maakt hij verbinding met je favoriete trainingsapps, GPS-horloges en fietscomputers en ondersteunt hij nu tot drie gelijktijdige Bluetooth-verbindingen. Het nieuwe ontwerp maakt het tot de lichtste en slankste hartslagmeter op de markt. De nieuwe geïntegreerde hartslagsensor en het ontwerp van de band zorgen voor een veiligere verbinding en pasvorm! De TICKR X heeft zelfs 50 uur interne opslag voor hartslag- en caloriegegevens aan boord, zodat u apparaatloos kunt trainen.

Nauwkeurige hartslag en verbrande calorieën

Bereik uw doelen met nauwkeurige hartslag- en calorieverbrandingsgegevens om de efficiëntie bij elke activiteit of training te optimaliseren.

Geheugen
Het ingebouwde geheugen registreert tot 50 uur hartslaggegevens, verbrande calorieën en trainingsduur, waardoor u de vrijheid hebt om zonder telefoon te trainen.

Bewegingsanalyse
Met ANT+ Running Dynamics kunt u verticale oscillatie, grondcontacttijd en cadans in realtime bekijken op uw compatibele ultisport/runninghorloge. Met behulp van de Wahoo Fitness app kan de TICKR X de snelheid en afstand bijhouden terwijl u binnenshuis hardloopt in de loopbandmodus en de cadans op een stationaire fiets in de fietsmodus binnenshuis.

Soepele werking
Met de Wahoo Fitness app kan de TICKR X hardloopdynamiek meten, zoals cadans, verticale oscillatie en grondcontacttijd. De combinatie van deze loopdynamica levert een loopscore op die u kunt gebruiken om uw loopefficiëntie te volgen en verbeteringen in vorm aan te brengen.

De meest verbonden
De gemakkelijk te zien LED-indicatoren aan de bovenzijde geven aan dat de TICKR X op een apparaat is aangesloten en uw hartslag meet
Tarief. Uitgerust met Bluetooth & ANT+ technologie, koppelt de TICKR X gelijktijdig of afzonderlijk met smartphones, GPS-horloges en fietscomputers.

App compatibiliteit
Hoe u ook traint, de TICKR X houdt de hartslag en het aantal verbrande calorieën bij met meer dan 50 van uw favoriete workout-apps.

Details

  • Bandlengte: Verstelbaar van 584 mm tot 1219 mm
  • Waterdichtheid: IPX7
  • handwasbaar
  • Batterij CR2032
  • Levensduur van de batterij: 200 uur
  • Bluetooth en ANT+
  • Kan met 3 Bluetooth-apparaten tegelijk worden verbonden
Alle modellen uit de serie Wahoo TICKR laten zien

In het kort

Gewicht
Gewicht
48,00 g

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon
Accessoires
Soort accessoire:
Hartslagmonitor
Belangrijkste informatie
Geschikt voor:
IPhone 4s of nieuwer, IPod Touch 5, IPad 3 of nieuwer, Apple Watch, Apple TV, Andoid-apparaat met versie 4.3 of nieuwer
Afmetingen
Maatgegevens:
584 - 1219 mm lengte x 5 mm breedte x 38 mm hoogte
Gewicht:
48,00 g
Levering
Levering:
TICKR X Hartslagpod instelbaar, zachte riem, CR2032 batterij (geïnstalleerd), handleiding
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1199911
EAN
0853988006829

Video

Meningen van klanten

3.7
3 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Wahoo TICKR X 2 Hartslagmeter
Rennradfahrer
Wegwerpartikel - niet aanbevolen
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Minder dan een jaar geleden gekocht, dit item is al schroot en onbruikbaar. In eerste instantie was ik blij met de goede functionaliteit, maar: De batterij moet al na 2,5 maand worden vervangen. Ik accepteerde dat en kocht een batterij van een ander merk - met hetzelfde resultaat. Het duurt ook niet langer dan 3 maanden. Naast de hoge batterijslijtage lijkt de bouwkwaliteit ook niet de beste te zijn. Het deksel van het batterijvak fixeert tegelijkertijd de batterij met meerdere "tanden". Deze zijn allemaal afgebroken. Het batterijklepje lekt ondanks de juiste plaatsing van de rubberen afdichtring. Zweet dringt door de elektronica en veroorzaakt corrosie. Hierdoor werkt het apparaat niet meer.
29.05.2023
Wahoo TICKR X 2 Hartslagmeter
Jean-Pierre
briljant
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Geweldige kwaliteit, maakt snel/betrouwbaar verbinding en is nauwkeurig. Kan niet alleen de cadans detecteren tijdens joggen/hardlopen, maar ook tijdens het fietsen en doorsturen naar bijna elke app. Het verzenden van hartslag en cadans met een enkele Bluetooth-verbinding kan handig zijn met Zwift en Co.
28.04.2022
Wahoo TICKR X 2 Hartslagmeter
Lothar
Wahoo borstband
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Zeer goede borstband. Verbindt zeer snel. De gegevens zijn betrouwbaar. Kan alleen worden aanbevolen.
26.11.2021