Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Wahoo Kickr Rollr Indoor Trainer

ID: 1754891

€ 725,99
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Wahoo Kickr Rollr Indoor Trainer

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Er gaat niets boven de comfortabele trainingservaring en het natuurlijke gevoel dat wielen bieden. Met een dual-roller ontwerp, app-gestuurde weerstand, verbeterde veiligheidsfuncties en de mogelijkheid om kracht-gebaseerde training toe te voegen, maakt de Kickr Rollr het achterwiel vrij om een ultra-lichte en natuurlijke rij-ervaring te leveren.

Ontwerp met twee rollen
Het dubbele wielontwerp laat het achterwiel vrij om natuurlijk te bewegen. Dit zorgt voor een buitengevoel en de band slipt minder, hoeveel kracht je ook op de pedalen zet.

Veiligheidsband grijper
De voorste veiligheidsbandhouder is geschikt voor banden tot 53 mm (2,1") om uw fiets rechtop en veilig te houden. Dit vergemakkelijkt het op- en afstappen en zorgt voor stabiliteit, zelfs bij het sprinten.

Comfort-georiënteerd ontwerp
Kickr Rollr is vanaf de basis ontworpen om de problemen bij het plaatsen van de fiets op de trainer tot een minimum te beperken. Geen gedoe meer met steekassen of het verwijderen van het achterwiel, gewoon de wielbasis aanpassen, het wiel vastzetten en wegrijden.

Aansluiten vermogensmeter (optioneel)
Verbind Wahoo Powrlink Zero pedalen of andere ANT+ vermogensmeters met Kickr Rollr om de voordelen van trainen met vermogen te ervaren. Rollr geeft vermogensmetingen met een nauwkeurigheid van +/-1% van de vermogensmeter, zodat u zowel binnen als buiten met dezelfde precisie kunt trainen.

Gecontroleerde weerstand
Indien aangesloten op een externe vermogensmeter (niet inbegrepen), biedt Kickr Rollr gecontroleerde weerstand in Level, ERG en gesimuleerde modus. Zonder een vermogensmeter aangesloten, biedt Kickr Rollr een constante weerstand en toont de snelheid.

Snel verstelbare wielbasisklem
Snelle overgang van buiten rijden naar rijden op de trainer. Open eenvoudig de snelle wielbasisverstelling en stel de wielkeggen in op de wielbasis van uw fiets: ideaal voor fietsers met meerdere fietsen of gezinnen met meerdere fietsers.

Handmatige modus
Geen krachtmeter? Geen probleem! In de handmatige modus werkt de Kickr Rollr als een conventionele set wielen als hij niet is aangesloten op een stroombron, waardoor hij ideaal is voor de warming-up voorafgaand aan een wedstrijd.

Geoptimaliseerde vliegwieltechnologie
Kickr Rollr heeft een 10,5-pond vliegwiel dat, gecombineerd met de dubbele roltechnologie, de rijder de traagheid geeft die nodig is om het gevoel van rijden op de weg te repliceren.

Eenvoudige app installatie
De Wahoo Fitness-app is eenvoudig en intuïtief te gebruiken en biedt begeleiding bij het instellen van de Kickr Rollr en het koppelen van apps en sensoren van derden om uw rit te verfijnen.

Vrije ruimte voor schijfremmen
Het unieke ontwerp van de Kickr Rollr maakt het mogelijk zich aan te passen aan een breed scala van bandenmaten, frames en remconfiguraties.

Ant+, Ant+ Fe-C en Bluetooth-verbinding
Bluetooth- en ANT+-functies maken gelijktijdige of afzonderlijke verbinding met smartphones en GPS-toestellen mogelijk. Via een ANT+ FE-C-verbinding kan de Kickr Rollr worden bestuurd vanaf elk FE-C-apparaat of -app.

LED-indicatielampjes
Visuele bevestiging dat Kickr Rollr wordt gevoed, verbonden is en uitzendt via Bluetooth en/of ANT+. De blauwe LED geeft de Bluetooth-verbinding aan tussen de Rollr en de besturende app. Een nieuwe rode LED geeft de aansluiting van de Rollr op de vermogensmeter aan.

Meet snelheid, afstand en vermogen
Met de Kickr Rollr kunt u snelheid en afstand meten zonder extra sensoren. Vermogens- en cadansmetingen zijn mogelijk in combinatie met de Powrlink Zero of andere compatibele vermogensmeters.

Compatibel met Kickr Headwind (optioneel)
Kickr Headwind brengt innovatieve klimaatbeheersing naar uw indoor training. Koppel hem aan de Kickr Rollr, en naarmate uw snelheid of hartslag toeneemt, neemt ook de snelheid van de ventilator toe.

Compatibel met Elemnt fietscomputers
Sluit de Kickr Rollr aan op elke Elemnt fietscomputer om ritten te beleven of geplande workouts uit te voeren.

Compatibiliteit met apps van derden
Werkt met populaire trainingsapps, waaronder Systm, Zwift en TrainerRoad. Voor meer informatie over welke apps compatibel zijn met de Kickr Rollr, zie de gedetailleerde Kickr app-vergelijkingstabel van Wahoo.

Ondersteuning voor stroommeters van derden
Compatibel met Wahoo Powrlink Zero en de meeste ANT+ vermogensmeters van andere fabrikanten.

Details

  • Stroomvoorziening: 100-240V~1.5A 50-60 Hz
  • Maximale weerstand: 1500 watt
  • Voorwiel compatibiliteit: 28" tot 53 millimeter bandbreedte

In het kort

Gewicht
Gewicht
22,67 kg
Toegestane maximale laadgewicht
Toegestane maximale laadgewicht
113,40 kg
Weerstandinstelling
Weerstandinstelling
Elektronisch

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Triatlon, Aero, Endurance
Belangrijkste informatie
Model:
Losse rol
Geschikte wielmaten:
28''
Rollertrainer
Remsysteem:
Elektrisch remsysteem
Weerstandinstelling:
Elektronisch
Afmetingen
Gewicht:
22,67 kg
Toegestane maximale laadgewicht:
113,40 kg
Frame
Afmeting (L x B x H):
170 x 80
Materiaal:
Aluminium
Materiaal:
Metaal
Vliegwiel
Gewicht:
4,76 kg
Levering
Levering:
Kickr Rollr, AC-stekker, gebruiksaanwijzing
Energievoorziening
Type stekker:
EU-stekker
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1754891
EAN
0850010131672

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product