Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

WD-40 Driedubbel pak 1x fietsketting reiniger, 1x fietsreiniger, 1x kettingspray

ID: 1794850

€ 39,99
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

WD-40 Driedubbel pak 1x fietsketting reiniger, 1x fietsreiniger, 1x kettingspray

WD-40 SPECIALIST Bicycle Cleaner werkt snel en laat een uitstekend reinigingsresultaat achter. Het product is perfect geschikt voor alle oppervlakken, zoals kunststof, rubber, carbon, chroom of lak - in principe voor de hele fiets.

Toepassing:
Spoel de fiets eerst af met water. Breng vervolgens onverdund WD-40 SPECIALIST fietsreiniger aan. Hardnekkige resten en vuil kunnen met een zachte borstel worden weggewerkt. Ten slotte afspoelen met schoon water voordat het product opdroogt. Niet in de zon laten drogen.

WD-40 SPECIALIST Bicycle Chain Cleaner is een sneldrogend product en is ideaal voor het verwijderen van vet, olie, vuil en afzettingen van alle bewegende mechanismen van de fiets - met name de fietsketting. Regelmatig reinigen van vervuilde bewegende delen helpt de levensduur te verlengen.

Toepassing:
Schud de bus voor gebruik en breng de spray royaal aan op een afstand van 15 tot 30 cm. Verwijder vervolgens de vervuilde vloeistof met een doek. Hardnekkig vuil kan worden verwijderd met behulp van een zachte borstel. Herhaal dit proces zo nodig enkele malen. Voor toepassing op coatings, rubber of kunststof, controleer vooraf de materiaalcompatibiliteit

WD-40 SPECIALIST fietskettingspray is ideaal voor fietsers die in alle weersomstandigheden op pad zijn. Een hoogwaardig PTFE-additief vermindert wrijving en slijtage. Het product dringt diep door in de mechanica en laat een langdurige beschermende film achter die beschermt tegen corrosie en een soepele rijervaring ondersteunt.

Toepassing:
Schud de bus voor gebruik en richt de spuitkop op de markering. Breng het product rechtstreeks aan op de te smeren zone. Voor optimale prestaties laat u het product enkele minuten inwerken totdat de oplosmiddelen zijn verdampt. Vermijd contact met remmen of wielen.

Alle modellen uit de serie WD-40 Bike laten zien

Uitrusting

Doel
Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport
Belangrijkste informatie
Type:
Reiniger, Smeermiddel
Type:
Kettingsmeermiddel
Toepassingsgebied:
Velg, Cassette, kettingringen, Ketting, Pedalen, Frame, Zadel, Schakeling, Schijfremmen, Kabels, Velgremmen
Levering
Levering:
1x fietskettingreiniger, 1x fietsreiniger, 1x fietskettingspray
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1794850
EAN
5032227498068

Meningen van klanten

5.0
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
WD-40 Driedubbel pak 1x fietsketting reiniger, 1x fietsreiniger, 1x kettingspray
Thierry
Perfect
Vertaald uit Franse Naar origineel
De kit is erg goed
30.06.2022
WD-40 Driedubbel pak 1x fietsketting reiniger, 1x fietsreiniger, 1x kettingspray
Thierry
Perfect
Vertaald uit Franse Naar origineel
De kit is erg goed
30.06.2022