Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

WD-40 Specialist Bike Kettingreiniger 500ml

ID: 1435131

€ 14,99
€ 29,98 / 1 l
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

WD-40 Specialist Bike Kettingreiniger 500ml

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Dit sneldrogende product is perfect voor het verwijderen van vet, vuil en olie van alle bewegende onderdelen van de fiets, inclusief de ketting. Het verlengt de levensduur van uw fiets, zodat u minder tijd kwijt bent aan repareren en meer tijd hebt om te rijden!

WD-40 BIKE
Is een nieuwe reeks producten speciaal ontworpen voor het onderhoud van fietsen het hele jaar door. Het gamma is het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling in samenwerking met wielerexperts. De producten zorgen voor de best mogelijke prestaties van uw fiets.

Toepassing
Breng de spray royaal aan op een afstand van 15 tot 30 cm en neem de vervuilde vloeistof op met een doek. Hardnekkig vuil kunt u verwijderen met behulp van een zachte borstel. Herhaal de procedure indien nodig. Bij het aanbrengen op coatings, rubber of kunststof, vooraf de materiaalverdraagzaamheid controleren. Smeer de ketting vervolgens met WD-40 Bike Chain Oil (droge/natte omstandigheden) of WD-40 BIKE Chain Spray (alle weersomstandigheden).

Kwaliteit en prestaties
WD-40 staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Door regelmatig WD-40 BIKE producten te gebruiken, kunt u de levensduur van uw fiets verlengen. De BIKE producten zijn ontworpen en getest door technische experts en bieden de hoogste normen voor mecaniciens, werkplaatsen en fietsers.

Alle modellen uit de serie WD-40 Bike laten zien

Productveiligheid

Gevaar

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Vracht, E-mobiliteit, Beginnende fietsers, Zelf rijden, Vervoer van kinderen, Pendelen
Belangrijkste informatie
Type:
Reiniger
Type:
Kettingreiniger
Toepassingsgebied:
Ketting, Cassette, kettingringen, Schakeling
Levering
Levering:
1x spuitfles 500 ml
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1435131
EAN
5032227005341

Meningen van klanten

5.0
6 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
6
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
WD-40 Specialist Bike Kettingreiniger 500ml
Gerhard
Uitstekend
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Smeert en reinigt
09.08.2023
WD-40 Specialist Bike Kettingreiniger 500ml
Urs
kettingreiniger
Vertaald uit Duitse Naar origineel
top materiaal
17.03.2022
WD-40 Specialist Bike Kettingreiniger 500ml
Renate
kettingreiniger
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Alles geweldig
03.03.2022