Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Wera Bicycle Set 1 Momentsleutel Kit

ID: 1220049

€ 438,13
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
GRATIS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Wera Bicycle Set 1 Momentsleutel Kit

De 16-delige set van de schroevendraaierspecialist Wera lost de belangrijkste schroevendraaiproblemen rond de fiets op, terwijl de toegepaste draaimomenten betrouwbaar worden gecontroleerd om de gevoelige componenten te beschermen. Met kliksleutel in het onmiskenbare Wera-design. Zeer robuust ontwerp met hoge nauwkeurigheid volgens DIN EN ISO 6789-1:2017-07. Eenvoudige instelling en opslaan van de standaardwaarde. De hoorbare en voelbare inschakeling bij het bereiken van de schaalwaarden vergemakkelijkt bovendien de veilige instelling van de gewenste koppelwaarde. Het robuuste uitschakelmechanisme garandeert een duidelijk hoorbaar en voelbaar uitschakelbaar signaal wanneer het ingestelde koppel wordt bereikt. Voor rechtshandig pak en met omkeerbare ratel met 45 tanden. De momentsleutel is uiterst plaatsbesparend, aangevuld met accessoires die geschikt zijn voor het koppelbereik en aangepast zijn aan de meest gangbare schroefverbindingen op fietsen, verpakt in een robuuste textieldoos die zacht is voor het oppervlak. Zijn inbegrepen: Click-Torque A 5, 1/4", 2,5 - 25 Nm, 4 moeren met 1/4" aandrijving, 7 Hex-Plus zeskantsleutelmoeren en 4 TORX-bitmoeren. Noten en bitternoten met "Take it easy" tool finder met kleurcodering op maat - om snel en eenvoudig het gewenste gereedschap te vinden. Bitmoeren met houdfunctie voor bijzonder comfortabel schroeven zonder dat de schroef van het gereedschap valt. Ongelooflijk compacte setopstelling voor veel gereedschap in een kleine ruimte. Textieldoos met zeer hoge robuustheid en duurzaamheid. Extra bescherming van het oppervlak door middel van textiel buitenmateriaal. Laag gewicht en volume voor gemakkelijke mobiliteit. Bitnoten met alle voordelen van de Wera Bit technologie zoals pasnauwkeurigheid, slijtvastheid en concentriciteit.

Details

  • 1x momentsleutel
  • Gek: 10 / 13 / 14 / 15 mm
  • Torx bits: T10 / T20 / T25 / T30 mm
  • Zeskantbits: 3x28 / 4x28 / 5x28 / 5x100 / 6x28 / 6x100 / 8x28 mm

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Beginnende fietsers, Zelf rijden, Pendelen, Dirt/BMX
Belangrijkste informatie
Gereedschapstype:
bit set, momentsleutel
Toepassingsgebied:
Universeel
Modeljaar
2024
Artikelnummer
1220049
EAN
4013288207685

Meningen van klanten

3.7
3 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Wera Bicycle Set 1 Momentsleutel Kit
Kent
Voormalige fietskanker
Vertaald uit Zweedse Naar origineel
Zeer flexibele set omdat het koppelteam alle bouten op mijn fiets neemt, behalve 1. Daarnaast heb je veel van de benodigde tools in een flexibel pakket
15.10.2021
Wera Bicycle Set 1 Momentsleutel Kit
Erhard
Bicycle Set 1 momentsleutel
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Onschuld !!! Helemaal te duur, ik ben teleurgesteld!
08.03.2021
Wera Bicycle Set 1 Momentsleutel Kit
Erhard
Momentsleutel
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik wil geen hoogwaardige fiets vastschroeven zonder een momentsleutel. Deze sleutel is van zeer goede kwaliteit. De instelbare koppels bestrijken alle gebieden. De meegeleverde bits bevatten de meest gangbare maten. De prijs is hoog, maar je krijgt er een prima toestel voor.
26.02.2021